Hotelli IsoValkeisen juhlasali uudistui

Hotelli IsoValkeisen juhlasali remontoitiin vuoden alussa. Tilasta on uudistettu muun muassa lattia- ja seinäpinnat sekä valaistukset. Suurin asiakkaille näkyvä muutos on kuitenkin kokoustekniikassa. Saliin on tullut uusi päänäyttökangas sekä kaksi suurta sivukangasta ja kaikkiin näihin viimeisintä tekniikkaa olevat led-laserprojektorit. Salin katossa on kamera, jolla esiintyjäkuva voidaan taltioida. Tällä tekniikalla mahdollistetaan kamerakuvan tai esityksen jakaminen eri kankaille tai sen voi striimata internetiin, vaikka kotoa käsin seurattavaksi.

Lampisalissa onnistuvat kaikki tilaisuudet

Uudistuksen myötä juhlasali sai myös uuden nimen – Lampisali. Lampisaliin mahtuu jopa 420 henkilöä, tilaisuuden luonteesta riippuen. Lampisalissa on uudistuksen myötä järjestetty niin kaikille avoinna olevia tansseja kuin yksityistilaisuuksiakin. Hotelli IsoValkeisen yrittäjä Mika Moisander on tyytyväinen Lampisalin uudistuksiin. ”Lampisalin monikäyttöisyys mahdollistaa tilan muuntamisen auditoriosta juhlatilaksi käden käänteessä. On meidän kaikkien etu, että asiakas voi käyttää samaa isoa, uudistettua tilaa ensin kokouksen järjestämiseen ja illalla vielä juhlaillallisesta nauttimiseen.”

”Lampisalin viimeisintä huutoa oleva kokoustekniikka antaa lähes rajattomat mahdollisuudet kokousten järjestämiseen. Pelkästään samaan saliin mahtuu jo 400 henkilöä, mutta hyödyntämällä kokoustekniikkaamme voit jakaa esityksen myös internetistä seurattavaksi. Se mahdollistaa kokouksen ohjelmalle hyvinkin laajan yleisön.” Moisander jatkaa.

Lue lisää Hotelli IsoValkeisen kokouspalveluista täältä!