Erja Lyytinen saapuu vesileppikseen

Blueskitaristi Erja Lyytinen konsertoi ensimmäistä kertaa Leppävirralla

Suomalaisista blueskitaristeista kansainvälisesti suosituin Erja Lyytinen saapuu ensimmäistä kertaa Leppävirralle. Erja Lyytisen Another World Tour -kiertue pysähtyy Vesileppiksessä 26.4.2019. Kiertueella promotaan Lyytisen uutta Another World -albumia, jolla vierailevat muun muassa Michael Jacksonin ja Jeff Beckin yhtyeissä loistaneet Jennifer Batten sekä slidekitaravirtuoosi Sonny Landreth.

”Kiertuekeväämme alkoi maaliskuussa Kanadasta ja Briteistä, ja se saapuu huhtikuussa Suomeen. Odotamme innolla, että pääsemme soittamaan Vesileppiksessä, sillä paikka on tullut tutuksi lomanviettokohteena, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun soitamme siellä. On mukava pulahtaa kylpylän altaaseen ennen keikkaa ja karistaa soundcheckin jälkeen liiat kiertuepölyt!” Lyytinen sanoo.

Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia ja hän on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan Suomessa ja ulkomailla. Hänet on valittu ensimmäisenä suomalaisena vuoden kitaristiksi European Blues Awardsissa vuonna 2017. Vesileppiksessä on tarjolla ensimmäistä kertaa show & dinner -paketteja Lyytisen konsertin yhteydessä. Illallinen nautitaan Vesileppiksen ravintolassa ennen konserttia ja ovet aukeavat muulle yleisölle pari tuntia illallisen alkamisen jälkeen.

Lisätietoja lipuista ja show & dinner -paketeista