Chibicon Tahkolla 8.-9.6.2019

Anime -tapahtuma Chibicon kokoaa harrastajat Tahkolle kesäkuussa

Animen, mangan ja japanilaisen kulttuurin harrastajat kokoontuvat Tahkolle 8.-9.6.2019. Tahkolla ensimmäistä kertaa järjestettävä värikäs Chibicon kokoaa yhteen kaikenikäiset lajin harrastajat läheltä ja kaukaa.

Chibiconia on aiemmin järjestetty muun muassa Kuopiossa sekä Oulussa ja sen tuottaa anime-tapahtumiin erikoistunut Urumi Oy yhteistyössä Break Sokos Hotel Tahkon kanssa. Tapahtuman pääasiallinen kohderyhmä on 12-20 vuotiaat harrastajat, mutta tapahtumiin osallistuu yleisesti hyvin eri ikäisiä harrastajia.

”Ohjelmassa on työpajoja, luentoja, kilpailuja sekä mukavaa yhdessä oloa”, kertoo Urumin yrittäjä, alusta saakka Chibiconia tuottanut Helena Lipponen. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta osaan työpajoista voi olla pieni materiaalikulut kattava osallistumismaksu. Kaikkein suosituimpiin ohjelmiin jaetaan paikkalippuja. Lipposen arvion mukaan Tahkon Chibiconiin odotetaan noin 100-200 kävijää.

 

Uudentyyppinen kesätapahtuma

”Mahtavaa saada Tahkolle tällainen kokonaan uudentyyppinen tapahtuma, joka houkuttelee Tahkolle varmasti ensikertalaisiakin”, iloitsee Anna Hämäläinen Break Sokos Hotel Tahkolta.

Chibicon sijoittuu mukavasti koulujen kesäloman alkuun ja Tahkon upeat puitteet mahdollistavat myös koko perheen lomanvieton tapahtumakävijän mukana, joten paikalle kannattaa ehdottomasti saapua jo ennen varsinaista tapahtumaviikonloppua – tai miksipäs ei viivähtää vaikka seuraavalle viikollekin! Sisäseikkailupuisto, kylpylä, keilahalli, golfkentät, Tahko Farmi, frisbeegolfradat, monipuolinen lähiliikuntapuisto ja hienot ulkoilureitit  tarjoavat loputtomasti tekemistä kaikenikäisille alkukesän vierailijoille. Hyödynnä Break Sokos Hotel Tahkon majoitustarjous ja kysäise myös huviloita, huoneistoja tai pidempää viipymää!

Tapahtuman ohjelma ja muu info päivittyy kevään aikana verkkosivuille www.chibi.fi. Eli merkkaa kalenteriin, varaa majoitus ja fiilistele kesän lähestyessä!

 

Varaa tapahtuman majoituksesi tästä - Break Sokos Hotel Tahko