PK Treenit

Personal trainer -palvelut Tahkolla, Nilsiässä, Siilinjärvellä, Juankoskella ja Kuopiossa. Myös ryhmille!

Avaimet toimivaan ja terveeseen kehoon, painonhallintaan sekä ammattitaitoinen apu oman tavoitteen saavuttamiseen – oli se sitten puolimaraton, maastopyöräilytapahtumaan osallistuminen, uusi ennätys kyykyssä tai mikä tahansa minkä olet itsellesi asettanut. TYHY -palvelut yrityksille sopimuksen mukaan, varaa räätälöity ohjelma vaikkapa kokouspäivän tai virkistysviikonlopun ohjelmaksi!

Oletpa sitten käymässä Kuopio-Tahko alueella yksin tai ryhmässä, varaa yksilöllinen opastuksen treeneihin salilla tai ulkona, lenkkikaverin (vauhdittajan) tai esim. hikitreenin Tahkon retkeilyreiteillä tai Tahkon portaissa. Myös kehonkoostumusmittaukset ja ravintosuunnitelmat!

Miltä kuulostaisi voimaköydet, kuorma-auton rengas – leka -yhdistelmä, painoköyden veto tai vaikkapa tekniikkatikkaat? Hikitakuu!

Ota rohkeasti yhteyttä, lisätietoja ja yhteystiedot osoitteessa www.pktreenit.fi