Järvi-Suomen yhteinen myyntitilaisuus järjestetään Kuopiossa

Kevään kokousmyynti starttaa Järvi-Suomen yhteistyönä

Kuopio Convention Bureau Oy on yhdessä VisitKarealian ja goSaimaan kanssa  suunnitellut ensimmäiset yhteiset myyntitilaisuudet, jossa asiakkaat pääsevät kerralla tutustumaan koko Järvi-Suomen palvelutarjontaan. Myyntitilaisuuksiin on kutsuttu kokouksia, yritystilaisuuksia, ryhmämatkoja sekä seminaareja järjestäviä asiakkaita. Myyntitilaisuudet järjestetään kahdella paikkakunnalla; Joensuussa 24.1. ja Kuopiossa 1.2.

”Yhdessähän näitä tehdään”

Ajatus yhteisen myyntikiertueen järjestämisestä saatiin Kuopio Convention Bureau Oy:n ohjausryhmässä, kun mietittiin tapoja, joilla tavoitettaisiin parhaiten uusia asiakkaita.

”Tilaisuuksien järjestäjät ovat kiireisiä omassa työssään eivätkä he välttämättä työskentele enää sihteerin tai assistentin nimikkeellä, minkä vuoksi asiakkaiden tavoitettavuus on haasteellista. Myyntitilaisuuksiin on kutsuttu nimenomaan alueen omia asiakkaita ja heille  tarjotaan yli 30 yrityksen palveluiden esittelyä yhdellä kertaa. On myös koko Suomen tasoisesti hyvä viesti eteenpäin, että Järvi-Suomi on yksi matkailukeskittymä siinä missä pääkaupunkiseutu ja Lappikin, ja täällä halutaan sen eteen tehdä ympärivuotista yhteistyötä”, kertoo Kirsi Vartiainen, Kuopio Convention Bureau Oy:n markkinointipäällikkö.

”Kiertue mahdollistaa osallistuville yrityksille asiakasrekisterin kasvattamisen ohella verkostoitumismahdollisuuden laajalla alueella sekä eri toimijoihin tutustumisen. Joissain tapauksissa tämä voi johtaa yritysten väliseen yhteistyöhön, johon goSaimaa kannustaa kaikkia kumppaneitaan”, kertoo goSaimaan projektikoordinaattori Riina Helppi-Kurki.

 

Monipuolisesti tarjontaa koko Järvi-Suomen alueelta

”Olemme vuosia toimineet yritys- ja ryhmämyynnin parissa ja ryhmät etsivät kokouskohteiden lisäksi myös mielenkiintoista retki- ja kiertomatkatarjontaa. On hienoa, että nyt saamme esiteltyä laajemmin Järvi-Suomen alueen palveluita, koska asiakkaamme järjestävät tilaisuuksia ja tapahtumia vuosittain, vaihdellen kohdetta maakuntien sisällä ja ovat meiltäkin kyselleet naapurialueiden vastaavia kohteita”, toteaa Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Löppönen.

”Järjestöt ja yhdistykset saavat myyntipäiviltä paitsi ideoita ja tietoa, myös tarjouksia oman tarpeensa mukaisesti. Samalle matkalle voi yhdistää hyvin kohteita eri maakunnista”, kertoo Joensuun myyntitilaisuuden järjestelyihin osallistuva, Aurana Oy:n toimitusjohtaja Soila Palviainen.

 

Kuopion myyntitilaisuus kaupunginteatterilla

Kuopiossa myyntitilaisuus järjestetään 1.2. Kuopion kaupunginteatterilla. Paikalle saapuu 33 yritystä Järvi-Suomen alueelta ja palvelutarjontaa on aina majoituskohteista aktiviteetteihin. Katso mukana olevat yritykset täältä. Tilaisuuteen on ilmoittautunut 100 vierasta, joten tilaisuus on täynnä. Tilaisuudessa vieraille tarjotaan herkullinen buffetillallinen ja illan kruunaa teatteriesitys.

 

Lisätietoja;

Kirsi Vartiainen
Markkinointipäällikkö
Kuopio Convention Bureau Oy
p. 0503303496
kirsi.vartiainen@kuopiotahko.fi

Riina Helppi-Kurki
Projektikoordinaattori / Project coordinator
goSaimaa Oy
p. 040 845 2857
riina.helppi-kurki@gosaimaa.com

Soila Palviainen
Toimitusjohtaja
Aurana Oy
p. 045 1290 199
soila.palviainen@aurana.fi