Harri Ruutiainen työskentelee Koivumäen Kartanon keittiömestarina

Harri Ruutiainen Suomen Keittiömestareiden hallitukseen

Koivumäen Kartanon keittiömestarina jo pitkään toiminut Harri Ruutiainen on valittu Suomen Keittiömestareiden hallitukseen vuosille 2019-2021. Ruutiainen on liittynyt yli 10 vuotta sitten Savon Keittiömestariyhdistykseen ja toimii edelleen yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana.

Harri Ruutiainen on erityisen iloinen siitä, että keittiömestariyhdistys ylläpitää aktiivisesti ruoka-alan ammattilaisten verkostoa sekä ammattitaitoa. Hänen mielestään järjestötoiminnassa on parasta yhteistoiminta keittiömestareiden kanssa niin alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Ruutiaisen rooli Suomen Keittiömestareiden hallituksessa tulee olemaan yhteistyö aluejärjestöjen kanssa ja hän aikookin näkyä aktiivisesti mukana paikallisyhdistyksien toiminnassa.

Suomen Keittiömestarit ry

Suomen Keittiömestarit ry on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii alueellisten keittiömestariyhdistysten keskusjärjestönä. Yhdistyksen tarkoitus on toimia jäsenistönsä ammatillisten ja sosiaalisten etujen valvojana sekä ammattitaidon ja -tiedon edistäjänä ja kehittäjänä. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on lisätä tietämystä alasta ja sen merkityksestä yhteiskunnalle sekä edistää yhteistoimintaa alalla toimivien kesken. Yksi keskeisimmistä tavoitteista on lisäksi edistää suomalaista ruokakulttuuria ja korkealaatuista keittotaitoa. Yhdistys tukee myös alan kilpailutoimintaa Suomessa ja ulkomailla. Suomen Keittiömestarit ry on Pohjoismaiden Keittiömestareiden NKF:n ja keittiömestareiden maailmanliiton WACS:n jäsen.

Lisätietoja;

Harri Ruutiainen
Puheenjohtaja
Savon Keittiömestarit
harri.ruutiainen@koivumaenkartano.com
p. 0400 375 071