Sirkustaiteilija Salima Peippo

Uusi vuosi Kuopion hotelleissa

Kuopion hotellit palvelevat vieraitaan myös uutena vuotena ja erilaista ohjelmaa on tarjolla monipuolisesti.  Kuopion hotellien ravintoloissa vieraat pääsevät valmiiseen ruokapöytään herkuttelemaan ja nauttimaan uudesta vuodesta.

Kylpylähotelli Rauhalahdessa katetaan juhlava illallinen Ravintola Estradissa, jonka aikana järjestetään venäläistä ohjelmaa DJ Vladimirin johdolla kansainväliselle yleisölle. Illallisen jälkeen lauteille nousee bilebändi Aava. Karaokea pääsee laulamaan Club R:ssä pitkälle yöhön saakka. Lue lisää uudenvuoden lomasta Rauhalahdessa.

Perinteisiä tansseja järjestää uutena vuotena Hotelli IsoValkeinen sekä Kylpylähotelli Kunnonpaikka. Hotelli IsoValkeisesta ei uutena vuotena menoa puutu, kun tangomarkkinoista tutut Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen yhdessä Jackpot -yhtyeen kanssa ottavat tilan haltuun ja laittavat tanssijalan vipattamaan. Lisätietoja tanssiloman majoituksesta saat IsoValkeisen sivuilta. Kunnonpaikkaan saapuu Rainer Friman & Rainer Bollström Raikut lavalla -juhlakiertueineen. Liput tapahtumaan sisältyvät Kunnonpaikan uuden vuoden majoituspakettiin.

Uuden vuoden taksijonot voi välttää myös majoittumalla esimerkiksi aivan Kuopion torin laidalla Scandic Atlaksessa. Myös Atlaksen sekä Scandic Kuopion ravintolat palvelevat normaalisti ja uuden vuoden päivänä voi nauttia runsaasta aamiaisesta.

 

Puikkarin uuden vuoden Show & Dinner

Original Sokos Hotel Puijonsarvi yhdessä Kuopio Burlesquen kanssa tarjoaa uutena vuotena kattauksen glamouria, vauhdikasta menoa ja hersyvää huumoria Puikkarissa. Huikean elämyksen takaa herkullinen illallinen, kuplivat juomat sekä sykähdyttävät esitykset. Illan tähtinä säkenöivät taitavat sirkusesiintyjät, joiden temput saavat katsojat haukkomaan henkeään. Lue lisää uuden vuoden tapahtumasta sekä majoitustarjouksista Original Sokos Hotel Puijonsarven sivuilta.