Uutta Tahko Farmilla!

Tahko Farmilla aktivoidaan lomailevia lemmikkieläimiä

Tahko Farmin palveluvalikoima laajenee seuraavaksi lemmikeille kehitellyillä palveluilla. Uudet palvelut tulevat käyttöön jo jouluksi.

Tahko on ensimmäinen lemmikkien hoitopalvelua tarjoava lomakeskus

Lemmikkien omistajat ovat tähän saakka tottuneet etsimään lemmikeilleen hoitopaikan loman ajaksi, tai vastaavasti valitsemaan majoituskohteeksi lemmikkiystävällisen mökin tai hotellin. Lomakohteista on kuitenkin koirapuistoja lukuunottamatta puuttunut lemmikeille suunnatut aktiviteetit. Tämä puute haluttiin korjata Tahkolla:

”Lemmikin kanssa harrastetaan erilaisia aktiviteetteja koko ajan lisääntyvässä määrin, mutta lomakohteissa tarjontaa harrasteista ei ole. Tähän tarpeeseen olen luonut tuotteet,  jotka toteutamme nyt ensimmäisenä Suomen lomakeskuksista Tahko Farmin tiloissa”, kertoo Satumainen Hoiva lemmikkihoitolan yrittäjä Satu-Maarit Koponen.

Sillä aikaa kun lemmikin omistaja nauttii Tahkolla omista aktiviteeteistaan, voi lemmikki osallistua Tahko Farmin Herkkujahtiin. Herkkujahti on kolme tuntia kestävä aktiivien päivähoito-ohjelma, jossa lemmikki touhuaa nenätyöskentelyn, liikunnan ja koiramaisten leikkien parissa.

Farmin turvallisessa ympäristössä on tilaa telmiä.

Toinen Tahko Farmilla tarjolla oleva ohjelma on Tassutreffit, johon osallistuu sekä lemmikki että omistaja. Tassutreffit on tunnin mittainen ohjelma, joka sisältää useita erilaisia aktiviteetteja, kuten esimerkiksi ohitusta, hihnakäyttäytymistä, rauhoittumista, katsekontaktia ja muuta sosiaalistamista. Luvassa on myös kaivamista, leukojen käyttöä, saalistusta ja leikkiä muiden karvakavereiden kanssa. Ja luonnollisesti kaikki tapahtuu ohjatusti.

Ohjelmat voidaan sään vaatiessa järjestää myös sisällä

Tahko Farmin ympärivuotinen kotieläinpiha ja ratsastustalli ovat toimineet jo lähes viisi vuotta. Farmin alueella sijaitsevat suuret hallit ovat Puustilan maatilan peruja ja myöhemmin ne on peruskorjattu matkailutoiminnan käyttöön. Hallit mahdollistavat aktiviteettien järjestämisen katon alla, joten Tahko Farmilla on upea säävarmuus ohjelmien suhteen.

”Farmilla voit ladata virtaa ihastuttavista ja hyvin sosiaalisista eläimistämme Omatoimisella Farmikierroksella ja Ratsastussafareilla. Olemme iloisia, että nyt voimme tarjota myös lemmikeille mahdollisuuden saada ikimuistoisia lomakokemuksia ja tutustua uusiin karvaisiin kavereihin”, kertoo Tahko Farmin markkinointipäällikkö Minna Kirjavainen-Puustinen.

 

Lisätietoja

  • Markkinointipäällikkö Minna Kirjavainen-Puustinen, Tahko Farmi

Tahko Farmin verkkosivut