Tahko1ceKarting | Karting -kisat

Tahkolle viime vuonna rantautunut uutuusaktiviteetti – Ice Karting sopii erinomaisesti hyvin monenlaisille seurueille. Erilaisia kisailuja on tarjolla niin ystäväporukoille, perheille kuin yritysryhmillekin ja viikonloppupainotteisesti testaamaan pääsee myös ryhmien välissä alk. 20 € / 12 minuuttia. Jääkarting on huippuhauskaa myös lasten mielestä ja kaikki 120cm pidemmät yltävät polkimille siinä missä muutkin kuskit.

Kunnon kisameinikiä halajaville sopii erinomaisesti Pro Karting -kisat, jossa rattimiehet ja naiset punnitaan! Hieman lyhyemmäksi ohjelmanumeroksi voi valita noin 30-60 minuutin mittaiset ”peruskisat”. Hinnat 50 € – 80 € / henkilö.

Luvassa on vauhdikkaat harjoitukset ja lähtöruutukisat. Sopiva ryhmäkoko on 4-25 henkilöä. Jokainen osallistuja varustetaan paikan päällä ajohaalareilla ja kypärällä sekä ohjeistetaan, joten aiempaa kokemusta ei tarvita.

Aktiviteetti on varattavissa noin 2018-2019 vuodenvaihteesta alkaen, ennakkovarauksella. Seuraa radan avausajankohtaa Tahko1ceKartingin Facebook -sivuilta ja varaa oma elämyksesi  joko puhelimitse 040 1559 897 tai meilitse mikko(at)eaglemotorsport.fi

Jääkarting on turvallista ja hauskaa myös lasten kanssa!

Tahko1ceKarting verkossa