Sopraano Johanna Rusanen

Kuopion Musiikkikeskuksen uusi vuosi

Uudenvuoden aattoa sekä Musiikkikeskuksen remontin valmistumista juhlitaan Kuopion Musiikkikeskuksessa ma 31.12 klo 20. Vieraille on tarjolla Kuopion kaupunginorkesterin musiikkispektaakkeli sekä uudenvuoden aaton buffet. Estradille nousevat yhdessä ylikapellimestari Jaakko Kuusiston ja kaupunginorkesterin kanssa myös sopraano Johanna Rusanen ja näyttelijä Aku Hirviniemi.

 

Kyseenalainen konserttispektaakkeli

Näyttelijä Aku Hirviniemen yksi suosituimmista Putous-hahmoista, valvova rakennusmestari Timo Harjakainen, on luvannut piipahtaa kertomassa oman mielipiteensä Musiikkikeskuksen perusparannusremontista. Juhliin saapuu myös Usko Eevertti Luttinen ja dramaattinen oopperadiiva. Nähtäväksi jää, onko kyseessä Johanna Rusanen vai Marja Tyrni. Musiikkikeskuksen vuosi vaihtuu siis aimo annoksella draamaa, komediaa, hyvää musiikkia ja vallattomia kohtaamisia.

 

Liput ja lisätietoja löydät Musiikkikeskuksen verkkosivustolta.