Kuopion kaupunginorkesteri soittaa jouluisia sävelmiä Matkuksessa

Kuopion kaupunginorkesteri soittaa kaksi joulukonserttia kauppakeskus Matkuksessa sunnuntaina 16.12 klo 13 ja klo 15. Konsertteihin on vapaa pääsy. Kaupunginorkesteri soittaa joulukonsertit toisen kerroksen Elohuoneessa. Ohjelmassa on perinteisiä, suomalaisia joululauluja sekä myös myöhemmin joulumusiikin repertuaariin vakiintuneita lauluja. Orkesterin johtajana toimii konserttimestari Lila Watanabe.

Musiikin lisäksi luvassa on tietoa kevätkauden konserteista sekä päivän erikoistarjouksia ja arvontaa. Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin lipunmyynti palvelee asiakkaita konserttien ajan ja niiden välillä Matkuksen toisessa kerroksessa, New Yorkerin edessä. Lisätietoja saa Kuopion Musiikkikeskuksen sivuilta.

Matkuksen joulukuu

Jouluun pääsee Matkuksessa virittäytymään musiikkiesitysten lisäksi myös mukavan yhdessäolon merkeissä. Matkuksen joulukuu on täynnä kaikenlaista tekemistä ja tunnelmaa  koko perheelle. Kutkuttavaa jännitystä perheen pienimmille joulun odotukseen tuo Joulupukki tonttuineen, joka vierailee Matkuksessa joka viikonloppu ennen joulua. Matkuksen Pop Up Joulu tuo kauppakeskuksen täyteen ihania joululahjaideoita. Lahjakääreisiin voi pakata mukaan esimerkiksi vaatteita, koruja, kynttilöitä, sisustustuotteita ja lähiruokaa. Kurkkaa Matkuksen Pop Upit täältä.