Rauhalahti Kuopio Maratonin alkuperäinen ideanikkari Ari Järveläinen maratonilla

Kuopio Maraton järjestetään Rauhalahdessa vuonna 2019

Kuopio Maraton, eli Itä-Suomen suurin maratontapahtuma, palaa takaisin Rauhalahteen vuonna 2019.

Kuopio Maratonin uusi nimi on Rauhalahti Kuopio Maraton

Kuopio Maratonia on järjestetty vuodesta 1998 lähtien ja sillä on historiansa aikana ollut useita nimiä. Aluksi tapahtuma tunnettiin nimellä Savusauna Maraton. Myöhemmin tapahtuman nimeksi tuli Kuopio Maraton ja tapahtuman pääpaikka siirrettiin vuonna 2015 Kuopio-halliin.

Nyt tapahtuma palautuu alkujuurilleen ja samalla nimeksi tulee Rauhalahti Kuopio Maraton. Sopimuksen tapahtumapaikan siirrosta ovat tehneet Pohjois-Savon Liikunta, Kuopion Reipas ja Kylpylähotelli Rauhalahti. Sopimus on kolmevuotinen.

Tapahtuma järjestetään 6.-8.9.2019. Maratonin yhteyteen rakennetaan Rauhalahteen hyvinvointiviikonloppu.

Lisätietoja

Lisää Kuopio Maratonista