Enigma -kvartetti

Kamarisarja jatkuu keväällä 2019

Kuopion kaupunginorkesterin Kamarisarja päättyy syyskaudella Oman elämänsä sankarit -konserttiin, joka esitetään sunnuntaina 9.12 klo 15 Kuopion kaupungintalon juhlasalissa. Antonín Dvořakin ja Bedřich Smetanan jousikvartetot tulkitsee Enigma -kvartetti. Kamarisarja jatkuu kevätkaudella ja sen kausikortit sekä kertaliput ovat jo myynnissä.

Syksyn sarjan päättää Enigma-kvartetti

Kuluneen syksyn aikana Kuopion kaupunginorkesteri on tarjonnut kamarikonserttien sarjan Musiikkikeskuksessa sekä kaupungintalolla. Syyskauden Kamarisarja päättyy 9.12 Enigma-kvartetin konserttiin, joissa soivat Antonín Dvořakin suosittu jousikvartetto nro 12 lisänimeltään Amerikkalainen sekä Bedřich Smetanan jousikvartetto nro 1 lisänimeltään Elämästäni. Kaupunginorkesterin Enigma-kvartetissa soittavat viulistit Tatiana Yurieva ja Sanna Haverinen, alttoviulisti Anfisa Troitskaia sekä sellisti Amanda Kiiski.

Kevään konsertit

Kamarisarja jatkuu myös kevätkaudella ja sarjan kausikortit sekä konserttikohtaiset liput ovat jo myynnissä. Sarjan ensimmäisen konsertti järjestetään Kuopion kaupungintalon juhlasalissa sunnuntaina 17.2., jossa Enigma-kvartetti laajenee sekstetiksi ohjelmistossaan muun muassa italialainen musiikki. Sunnuntaina 17.3. Eelim-temppelin salissa kuullaan ranskalaisia teoksia ja sunnuntaina 28.4. Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa esitetään Igor Stravinskin Sotilaan tarina. Äitienpäivänä 12.5. kuullaan Äidille -konsertti Kuopion Musiikkikeskuksella.

Kevään Kamarisarja -konsertit:

Su 17.2. klo 15 Rakkaudella, Italiasta | Kuopion kaupungintalon juhlasali
Su 17.3. klo 15 Tunteiden tulkit | Eelim-temppelin sali
Su 28.4. klo 15 Sotilaan tarina | Kuopion Musiikkikeskus, Konserttisali
Su 12.5. klo 15 Äidille | Kuopion Musiikkikeskus, Valohalli

Kamarisarjan kausikorttien ja kertalippujen myyntipaikat löydät täältä.