Latujen kunnostustilanne

Hiihtolatuja avautuu nyt koko ajan lisää

Joulupäivän kevyet lumisateet mahdollistivat muun muassa odotettua perinteisen uran tekoa Tahkon ja Nilsiän väliselle valaistulle ladulle. Samalla myös Tahkon ensilumenladun maksullisuus on poistunut.  Myös Kuopion Puijolla ja Ylä-Antikkalassa pääsee jo hiihtämään. Tahkolla latuja on nyt avoinna 13 kilometriä, Kuopiossa ensilumenladun lisäksi 10,2km ja Iisalmessakin yli 10km verran. Hiihdettävää löytyy mukavasti myös Siilinjärveltä sekä Leppävirran Vesileppiksen lähiladuilta.

Latujen nyt jatkuvasti muuttuvaa kunnostustilannetta voi seurata parhaiten seuraavista paikoista:

Maastohiihdon ajankohtaisia uutisia ja muita tarpeellisia asioita koostetaan vuodenaikojen mukaisesti Maastohiihto -sivustolle, joten tsekkaa samalla koko alueen latukartat ja mm. välinevuokraukset kätevästi samalta sivulta.

 

Maastohiihto Tahkolla, Kuopiossa ja Savossa