Dinner in The Sky Kuopio 2019

Dinner in the Sky palaa Kuopion kesään

Maailmallakin tunnettu Dinner in The Sky -taivasravintola saapuu Kuopioon jälleen ensi kesänä 4.-6.7.2019. Ainutlaatuisia elämyksiä oli tarjolla edellisen kerran elokuussa 2017, jolloin Kuopiolainen Tapahtumatoimisto Maccoy toi tuotteen ensi vierailulle Savoon.

Tapahtumapaikka ja ajankohta muuttuvat

Vuoden 2017 tapahtuma järjestettiin Sunsets Kuopio -tapahtuman yhteydessä Kuopion Matkustajasatamassa. Tällöin kolmen päivän aikana tehtiin 29 taivaalista nostoa, joissa vieraili yli 500 asiakasta. Kesän 2019 tapahtumapaikkana toimii matkustajasataman ja Väinölänniemen uimarannan väliin sijoittuvan Scandicin viereinen parkkipaikka, johon sijoittuvat sekä 200 m2 Lounge-teltta että  Dinner in the Sky-ravintola ja Nostokonepalvelun 120 tonnin nosturi.

”Dinner in the Sky Kuopio haluttiin järjestää edelleen Kallaveden rannalla ja lähellä matkustajasatamaa paikassa, jossa on tarpeeksi suojatilaa toimintoja varten. Scandicin viereinen parkkipaikka on täydellinen tapahtumalle tarjoten huimat järvinäkymät”, kertoo Tapahtumatoimisto Maccoyn omistaja Jukka Makkonen.

Gourmet-tarjoilut yhdistettynä huikean kauniisiin maisemiin

Dinner in The Skyn perusidea on ruokailuelämys 50 metrin korkeudelle nostettavassa ravintolassa, jossa on 22 paikkaa asiakkaille sekä keskellä olevalle henkilökunnalle.  Ruokailemaan nostetaan aina yksi seurue kerrallaan ja tällaisia nostoja on tapahtumapäivien aikana useampia, niin päivällä kuin illan aikana. Nostoja voi olla myös erilaisia, kuten esimerkiksi Shampanja-nostot tai Dinner-nostot. Nostojen kestot vaihtelevat n. 20 minuutista tuntiin riippuen tarjoilusta. Suunnitteilla on myös menu-tuote, jossa alkupalat nautitaan ylhäällä ja pääruoka ala-aseman Lounge-teltassa. Ruuan laadusta vastaa taivasravintolan Chef henkilökuntineen.

Toisella puolella Kallavesi ja toisella puolella kaunis kaupunkimme. Aika upeaa.

Varaa oma elämyksesi nyt

Dinner in The Sky Kuopion nostojen aikataulut on suunniteltu torstaista lauantaihin 4.-6.7.2019 klo 15-23 välille, sekä sopimuksen mukaan myös muina aikoina esimerkiksi yksityistilaisuuksia varten. Nyt julkaistaan Champagne in the Sky – ja Dinner in the Sky -päätuotteet, joihin voi ostaa jo myös lahjakortteja. Paikkoja voi tiedustella sekä Tapahtumatoimisto Maccoyn kautta, että tällä viikolla avattavan www.dinnerintheskykuopio.fi -sivuston online-kaupan kautta.

 

Dinner in The Sky Kuopio verkossa