Viihdettä Vesileppiksessä

Vesileppiksen pikkujoulukausi starttaa tulevana viikonloppuna

Leppävirran Vesileppiksen pikkujoulukausi käynnistyy tulevana viikonloppuna, kun lavan valtaavat ikisuosikit Matti ja Teppo. Vauhdikas juhlakausi huipentuu Vesileppis Areenan Superpikkujouluihin, jossa saman illan aikana esiintyvät Neljä Ruusua, Hittiorkesteri Aimo ja Uhkapelurit.

”Vesileppiksen täydellisissä pikkujouluissa yhdistyvät kolme huippuelementtiä: yhteistekeminen esimerkiksi erilaisilla liikunnallisilla mittelöillä, maistuva ruokaa ja huippuesiintyjät. Räätälöimme aina paketin yhdessä asiakkaan kanssa tämän toiveiden mukaiseksi”, kertoo Vesileppiksen myynti-ja avainasiakkuuspäällikkö Jyri Soininen”Pikkujouluja voi tulla viettämään pienellä porukalla tai koko yrityksen voimin. Vesileppiksessä pikkujoulujen vietto on helppoa, eli ottaa vaan meihin yhteyttä ja me hoidamme järjestelyt siitä eteenpäin. Jokainen pikkujouluvieras viihtyy meillä varmasti!”, jatkaa Soininen.  

Vesileppiksen aktiviteeteissa riittää valinnanvaraa joka säälle

Pikkujoulukausi huipentuu Superpikkujouluihin

Superpikkujoulut täyttävät Vesileppis Areenan lauantaina 1.12. ja lavalle nousevat kesäkuussa uuden albuminsa julkaissut Neljä Ruusua sekä 70-luvun suomihittejä tarjoileva Hittiorkesteri Aimo. Superpikkujouluiltana keikasta pääsevät myös nuoremmat, sillä Areenan yläkatsomo on ikärajaton. Ilta jatkuu vielä Vesileppiksen ravintolassa Uhkapelureiden tahdissa, joten nimensä veroiset superpikkujoulut tarjoilevat viihdettä koko pitkän illan ja yön ajan! Ennakkoliput ovat myynnissä Vesileppiksen keilahallilla sekä Tiketissä. Kaikkein rennoimmin tunnelmasta pääsee nauttimaan ostamalla majoituspaketin, johon sisältyy sekä liput, majoitus kuin aamiainenkin. Pikkujoulujen viettäjille tarjolla on myös herkullisen pikkujoulubuffetin sisältäviä paketteja, joten valita voi juuri oman fiiliksen mukaisen kokonaisuuden. Pikkujoulupakettien hinnat alk. 54 € / hlö, sisältäen ruokailun sekä pääsylipun.

Vesileppiksen pikkujouluartisteja ovat mm. Matti ja Teppo, Anna Ilona Band, James Band sekä Neljä Ruusua, Hittiorkesteri Aimo ja Uhkapelurit. Tulevista muista tapahtumista kannattaa jo näin marraskuussa laittaa kalenteriin ainakin tammikuun Tropical Winter Ukulele Fest ja Suurtanssit sekä kymmenvuotisjuhlia viettävä LadyBug Rock’n’Roll Weekender helmikuun alussa. Katso kaikki esiintyjät ja tapahtumat Vesileppiksen tapahtumakalenterista.

 

Pikkujouluihin voi helposti lisätä myös asiasisältöä – tutustu erilaisiin tilavaihtoehtoihin Vesileppiksen verkkosivuilla.

Sport & Spa Hotel Vesileppis