Kuopiorock 2019 – The Offspring!

The Offspring Kuopiorockin pääesiintyjäksi

Ensi kesänä kolmipäiväisenä järjestettävä Kuopiorock julkaisi ensimmäiset esiintyjänsä – festivaalin kruunaa yhdysvaltalainen The Offspring! Kotimaisista nimistä tänään julkaistiin myös Eppu Normaali ja Apulanta. 

Kuopiorock 2019 järjestetään  Kuopion Väinölänniemellä 25.-27.7.2019.  Viime heinäkuussa ennätykselliset 27 000 kävijää kerännyt tapahtuma on julkaissut pääesiintyjänsä, joka on yhdysvaltalainen punkrock -yhtye The Offspring. Ennen Kuopiorockia yhtye esiintyy 25.7.2019 Helsingin Suvilahdessa. Festivaalin ensimmäisiin artistijulkaisuihin kuuluvat myös suomirock -klassikot Eppu Normaali ja Apulanta. Lisää artistijulkaisuja on luvassa kevättalvella 2019.

Kalifornian auringon alta valtavirran tietoisuuteen 90- luvulla  pongahtanut The Offspring nähdään Kuopiossa nyt ensimmäistä kertaa. Eppu Normaali ja Apulanta ovat kummatkin konsertoineet aiemminkin Kuopiorockissa, ja takaavat festivaalikansalle niin nostalgiaa suosikkibiiseillään kuin aitoa suomirock -meininkiä.

”The Offspring on kauan kaivattu vieras Kuopiorockissa. Ohjelmistossa on ensi kesänä tarjolla rokkia reilulla kädellä”, kertoo Kuopiorockin festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

VIP -alueen hyvinvointipisteellä panostetaan kävijöiden viihtyvyyteen

Laadukas VIP -alue on ollut jo vuosia yksi Kuopiorockin vetonauloista ja alueen palveluihin panostetaan tulevanakin vuonna. ”Rokin LähiTapiola VIPissä panostetaan viihtyvyyteen sekä ohjelmaan. Ainakin yhtenä uutuutena vipissä toimii LähiTapiola hyvinvointipiste hierojien kera koko festarin ajan”, Koskinen vinkkaa.

Rokkitunnelmaa Väinölänniemen uimarannalla.

Tapahtuman edulliset ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä sekä Kuopion Ale Pupilla. 3 päivän peruslippu kustantaa 109 euroa ja 3 päivän VIP 209 euroa.  Lisätietoja Kuopiorockin verkkosivuilta.