Muumi Minishop aukeaa 14.12.2018

Vesileppikseen myös Muumi -oheistuotemyymälä

Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppiksen hiihtoareenalle 26.12.2018 avattava Muumi -jääluola saa seurakseen myös Muumi -lahjatavaramyymälän.  Muumi Minishop -oheistuotemyymälä aukeaa jo joulun alla, perjantaina 14.12.2018 ja samana päivänä käynnistyy myös jääluolan lipunmyynti. 

Oheistuotemyymälän valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Muumi-pehmolelut, -puuhatarvikkeet, -kassit, -asusteet ja -irtohahmot.

”Halusimme avata oheistuotemyymälän jo joulumarkkinoille, koska Muumi-jääluolan lippuja alettiin kysyä joululahjaostomahdollisuutena. Siksi aikaistimme myös oheistuotemyymälän tuloa”, sanoo Vesileppiksen toimitusjohtaja Kimmo Rossi.

Muumi-jääluolan lipunmyynti käynnistyy samalla, kun oheistuotemyymälä avaa ovensa. Oheistuotemyymälään etsitään parhaillaan kiireapulaisia.

 

Ice Cavessa vieraili viime talvikauden aikana yli 10 000 henkilöä.

Muumi-jääluola on jatkoa kahtena edellisenä talvena Vesileppiksen hiihtoareenalla toteutetulle menestyksekkäälle Ice Cave -jääveistosnäyttelylle. Uuden jääveistospuiston toteuttajina toimivat Vesileppis, Leppävirran kunta, teemapuistoihin erikoistunut Fantasia Works, Lapland Safarisin Game of Thrones -jääkylän taustavoimana toiminut SnowVillage sekä Jäälinnan mestariveistäjät, kärkiniminään jäänveiston maailmanmestari, mongolialainen Lkhavgadori Dorjsuren ja Suomen mestari Anssi Kuosa.

Kerronnallisen jääveistosnäyttelyn teema pohjautuu Tove Janssonin rakastettuun Taikatalvi-kertomukseen ja siitä odotetaan keskeistä vetonaulaa Pohjois-Savon matkailulle.

Muumi -jääveistosnäyttely verkossa