Musiikkikeskuksen ja teatterin ravintolat saivat uudet nimet

Kuopion Kaupunginteatterin ja Musiikkikeskuksen ravintoloiden uusia nimiä etsittiin syyskuussa nimikilpailun avulla. Kilpailua jaettiin muun muassa Facebookissa ja ehdotuksia tulikin runsaasti. Kaupunginteatterin, Musiikkikeskuksen ja Kanrestan henkilökunnasta koostuneella raadilla valittiin ravintoloille uudet nimet. Musiikkikeskuksen ravintolan nimeksi valikoitui Oodi ja Kuopion Kaupunginteatterilla vieraitaan palvelee jatkossa teatteriravintola Ofelia.

 

Musiikkikeskuksen Oodi

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintola Oodi palvelee tuntia ennen esitysten alkua aina väliajan loppuun saakka. Väliaikatarjoilut isoille ja pienillekin seurueille voi varata kätevästi etukäteen verkosta täältä. Lounas- ja kahvilapalvelut palaavat jälleen remontista valmistuneen Musiikkikeskuksen Valohalliin vuoden alusta. Lounasta uudistuneessa Valohallissa saa ensimmäisen kerran taas 7.1.

 

Teatteriravintola Ofelian lounas ja brunssi

Kaupunginteatterin nimiehdotukset liittyivät joko teatteriin tai ne olivat johdettu paikallisista asioista. Nimikilpailun ylivoimaisesti suosituimmaksi nimeksi nousi Ofelia. Ofelia on William Shakespearen Hamlet-näytelmästä tuttu roolihahmo, joka on ylhäisönainen ja Hamletin rakkauden kohde. Ofeliassa tarjoillaan nyt myös arkisin lounasta. Lounas valmistetaan kotimaisista ja paikallisista raaka-aineista vuodenaikojen mukaan. Lounaan lisäksi Kaupunginteatterilla nautitaan tänä syksynä lauantaisin brunssia. Brunssi tarjoillaan seuraavan kerran lauantaina 10.11 ja viimeinen brunssi nautitaan 15.12. Brunssille voi varata pöydän tai saapua paikalle ilman etukäteisvarausta.

 

Lisätietoja

Myyntipalvelu

ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi

045 1874 060 (Ma–Pe klo 9.00–16.00)