Sirkustaiteilija Puikkarissa

Uudistunut Puikkari on avattu

Puikkari on avannut jälleen ovensa ja se on luotu uudestaan hehkumaan timanttien lailla kesän 2018 uudistustöiden myötä. Vieraiden toiveita kuunnellen Puikkariin on luotu monipuoliset ja luovat juhla- ja tapahtumatilat. Uudistuneen Puikkari Conferencen avajaisia juhlittiin 14.9 ja vieraita paikalla oli liki 200.

Kongressi- ja illallistila jopa 200 hengelle

Uudistuneet tilat mahdollistavat tilaisuuden kuin tilaisuuden, aina hääjuhlista messuihin ja kokouksiin. Puikkarissa on mahdollista järjestää  jopa yli 200 vieraan istuvat illalliset tai minimessut liki tuhannelle hengelle. Jatkossa Puikkari on avoinna tilauksesta. Tilaisuuden kylkeen on mahdollista varata erilaista ohjelmaa Puijonsarven kautta. Original Sokos Hotel Puijonsarven ohjelmavaihtoehtoihin kuuluu muun muassa taukojumppaa, sirkusta ja taikuutta, mutta tarvittaessa asiakkaiden toiveet toteutetaan paikallisia yhteistyökumppaneita hyödyntäen.

Puikkarin oma menu

Puijonsarven ravintoloiden Frans & Sophie Bistron ja Ehtan lisäksi Puikkariin on luotu oma menunsa. Puikkarin omasta keittiössä loihditaan runsaita buffet-illallisia sekä tapaspöytiä kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin, tai jopa kolmen ruokalajin istuvia illallisia. Toiveita kuunnellaan myös ruoan suhteen ja tapahtuman järjestäjä voi olla mukana suunnittelemassa menusta tilaisuuden luonteen mukaisen.

Kuopion Burlesquen timantteja ja Hollywoodin tähtien säihkettä

Tällä pikkujoulukaudella Puikkarissa tullaan näkemään Hollywoodin kirkkaimpia tähtiä sekä Kuopion Burlesquen ennennäkemätön kattaus säihkettä ja vauhdikasta menoa. Puikkarin Show & Dinner-iltoihin kuuluu ohjelman lisäksi alkumaljat sekä herkullinen buffet-illallinen. Paikallisen Kuopio Burlesquen järjestämässä ohjelmassa on luvassa burleskia, sirkusta ja taikuutta niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin tähtiartistien esittämänä. Hollywood Show & Dinner on koko illan juhla, jossa syödään, juodaan ja nautitaan esityksistä aina 20-luvulta nykyhetkeen. Club Clavier on varietee-taiteelle kumartava show, jossa yhdistyy sirkus, tanssi, musiikki ja burleski.

Toimi nopeasti, sillä paikat esityksiin myydään nyt. Esitysten aikataulut ja lisätietoja löydät täältä.

Lisätietoja;

Kirsi Koponen, Myyntineuvottelija, kirsi.koponen@sok.fi, p. 050 4079713