Tahko Outdoors ja Tahko Farmi yhteistyöhön

Tahko Outdoorsin palvelut rikastamaan tarjontaa Aktiviteettikeskus Tahko Farmilla

Ohjelmapalveluyritys Tahko Outdoors tuo jousiammuntatuotteet tarjolle Aktiviteettikeskus Tahko Farmille. Tahko Farmin palvelutarjonta laajenee näin yhä monipuolisemmaksi.

Uusi tuote Farmin Wilhelm Tell soveltuu kaikenikäisille

Tahko Outdoors on räätälöinyt juuri Tahko Farmin tiloihin soveltuvan jousiammuntaohjelman nimeltään Farmin Wilhelm Tell. Tässä elämyksellisessä jousiammuntaohjelmassa nautitaan jousiammunnan opettelusta vastakaari-, talja- ja jalkajousella. Lisäksi kokemusta kuorrutetaan ampumalla 3D-maalitauluihin led-valonuolilla.

”Halusimme uudistaa jousiammuntaa perinteitä kunnioittavalla tavalla. Uskomme, että sisätiloissa tapahtuva jousiammunnan oppiminen maustettuna moderneilla efekteillä, kuten led-valonuolilla ja syvänäköä härnäävillä 3D-maaleilla ovat juuri sellaisia uudistuksia, jotka soveltuvat Tahko Farmin uudistuvaan ja kehittyvään ympäristöön”, kertoo Tahko Outdoorsin yrittäjä Janne Kokkonen.

Tahko Farmi tarjoaa säävarmoja ohjelmapalveluita

Sekä Aktiviteettikeskus Tahko Farmi että Tahko Outdoors ovat perusluonteeltaan luonto-ohjelmapalveluyrityksiä. Tahko Farmin päätuotteita ovat erilaiset eläimiin liittyvät ohjelmat, kuten eläinpihavierailut sekä ratsastusretket. Tahko Outdoors puolestaan tunnetaan parhaiten kalastusohjelmista ja jousiammunnasta.

Mielenkiintoista on, että Tahko Farmin tiloissa ohjelmia pystytään toteuttamaan myös sisätiloissa, joten säävarmuus on taattu. Ainutlaatuisen mahdollisuuden ohjelmien tarjoamiseen Tahkon keskustassa mahdollistaa Farmin historia, sillä Tahko Farmi on taustaltaan aito Puustilan maatila, joka on muuttunut perinteisestä maatilasta majoitus- ja matkailupalveluja tuottavaksi yritykseksi 20 vuoden aikana. Historiansa johdosta Tahko Farmin alueella on erittäin suuria maatilarakennuksia, jotka on muunnettu ohjelmapalvelukäyttöön.

Aktiviteettikeskus Tahko Farmin markkinointipäällikkö Minna Kirjavainen-Puustinen tiivistääkin Tahko Farmin näin:

”Aktiviteettikeskus Tahko Farmi tuo yhdessä muiden alueen yritysten kanssa entistä monipuolisempia aktiviteetteja virkistyspäiviin ja juhliin rennossa maalaishengessä. Katto on päällä, satoi tai paistoi keskellä Tahkoa- silti luonto lähellä”.

Tahko Farmin verkkosivut >>

Tahko Outdoors on Facebook >>

Lue lisää Tahkon uutisia!