Syyslomaohjelmisto Kuopion Musiikkikeskuksella

Musiikkikeskuksen estradilla mm. Suvi Teräsniska, Ganes -musikaali, Sinitaivas 2018 -konserttikiertue, Anssi Kela, Ricky-Tick Big Band & Julkinen sanan, Ismo Leikola ja Saara Aalto. 

Syyslomalaisia hemmotellaan runsaalla viihdetarjonnalla myös Kuopion Musiikkikeskuksessa, jossa lomakausi käynnistyy perjantaina 12.10. Suvi Teräsniskan Sinä olet kaunis -konserttisalikiertueella. Lauantain 13.10. Ganes -musikaali vie matkalle Remun ja Hurriganesin hurjaan maailmaan ja sunnuntain 14.10. Sinitaivas 2018 -konserttikiertue johdattelee kuulijat sekä uusien laulujen lähteille, kuin vanhempien, tuttujen kappaleidenkin äärelle. Sinitaivas -konserttikiertueella esiintyvät tämän vuoden tangokuninkaalliset Saana Sassali ja Jarno Kokko sekä Lea Laven, Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen Jackpot -orkesterin säestyksellä.

Syyslomaviikon 42 lopulla musiikkielämyksiä tarjoilevat Anssi Kela torstaina 18.10. ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana perjantaina 19.10. Sunnuntaina 20.10. hypätäänkin sitten Ismo Leikolan oivallusten höyryjunan kyytiin klo 20 alkavassa show´ssa, jossa luvassa on paitsi miehen Amerikan elossa muhineita ajatuksia, myös kasa biisejä.

Näyttävistä esiintymistään tunnetun Saara Aallon konserttisalikiertue rantautuu Kuopion Musiikkikeskukselle keskiviikkona 24.10. ja mestariteos Enigma sykähdyttää sopraano Marjukka Tepposen ja Kuopion Kaupunginorkesterin tulkisemana torstaina 25.10. Syyslomaviikko 43 huipentuu Yölinnun Maailma on kauneimmillaan -25v juhlakonserttiin perjantaina 26.10.2018 klo 19 alkaen.

Katso myös syyslomaviikon Keinuhevosen kengittäjä -lorupajat >>

Kuopion Musiikkikeskuksen ohjelmistokalenteri