Snowcross SM Kuopio 16.-17.3.2019

Snowcrossin SM 2019 osakilpailu Kuopioon maaliskuussa

Snowcrossin SM-sarjan kolmas osakilpailu järjestetään tänä vuonna Kuopiossa, Puijon Pesäpallostadionilla lauantaina ja sunnuntaina 16.-17.3.2019. Tiivistunnelmainen viikonloppu tarjoaa nähtävää ja jännitettävää koko perheelle! Mukana mm. kovimmat SM -luokat, supersuositut Micro- ja Mini Junior luokat sekä vauhdikasta väliaikashowta FSX-ammattilaisten johdolla. Viime vuonna vastaava osakilpailu ajettiin Tahkolla. 

Suomen parhaat kuskit ottavat mittaa toisistaan

Vauhdikas kisaviikonloppu tarjoaa sekä kuljettajille että yleisölle komeat puitteet seurata Suomen kovinta Snowcrossia, jossa mukana ovat lajin parhaat kärkikuskit. SM-luokista Pro ja Pro Lite ajavat aina kaksi kilpailua per viikonloppu, yhden molempina päivinä. Mukana ovat myös supersuositut, alle 11 -vuotiaiden lasten Micro- ja Mini Junior luokat, joihin niihinkin odotetaan osallistuvan yhteensä jopa 40 kuljettajaa! ”Kaikenkaikkiaan tapahtumaan odotetaan noin sataakolmeakymmentä kuskia”, kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Livesportsin Pauli Kauppinen.

Snowcrossin SM-sarjan Pro luokka on kaudella 2019 myös Veikkauksen vedonlyönnin kohteena,  joten lajin kova kasvu ja vetovoima näkyy monella tavalla.

Snowcross SM 2019
Snowcross kisoissa väliaikaohjelmakin on astetta vauhdikkaampaa.

Hyvän fiiliksen tapahtuma

Koko päivän alueella soiva musiikki, näytteilleasettajien alue, lähiruokapisteet, väliaikashowt sekä mahtavan näkyvyyden radalle tarjoavat katselu- ja anniskelualueet takaavat ikimuistoisen kokemuksen Snowcrossin parissa! Tapahtumakuulutuksesta vastaa kelkkakansan rakastama Kuuluttaja Jarkko Ylläsjärvi.

Puijon Pesäpallostadionin katsomon koko rajoittaa katsojamäärän maksimissaan 1800 henkilöön per päivä ja suuren suosion vuoksi liput kannattaa ehdottomasti ostaa ennakkoon. Lipunmyynti käynnistyy torstaina 1.11.2018. Myyntiin on tulossa myös VIP-lippuja, joihin sisältyy parhaat mahdolliset katsomopaikat, ruokaa, juomalippu sekä myöhemmin julkaistavaa oheisohjelmaa.

Tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheelle, tarkemmat aikataulut, kilpailupäivien sisältö sekä pysäköintiohjeistus julkaistaan lähempänä ajankohtaa. Tapahtumapaikalle kulkemisen osalta tiedossa on kuitenkin jo se, että tulossa on muun muassa kiinteähintaisia kimppatakseja keskustasta sekä muita erikoisjärjestelyitä.

Seuraa ilmoittelua tapahtuman Facebook sivuilla ja pysy kartalla tuoreista kuulumisista sekä mm. lipunmyynnin alkamisesta.

Kilpailuviikonlopun majoitus kannattaa myös ottaa haltuun ajoissa, tsekkaa vinkit Kuopion hotelleihin sekä muihin majoituskohteisiin.

Kaikki ajankohtaiset uutiset