Rehti toiminta laajenee

Tahkolle uusi monitoimiravintola – taustalla tuttu kolmikko

Tahkon ravintolatarjonta monipuolistuu entisestään tulevana talvena, kun menestyksekkään Rehti Ravintolat Oy:n luotsaajat Ilkka ja Raili Aapajärvi sekä Suvi Valtonen laajentavat toimintaansa avaamalla uuden monitoimiravintolan Tahko Spa Hotellin päärakennukseen. 

Uusi, Riemu -nimeä kantava ravintola on tarkoitus avata joulukuussa 2018, nykyisten tilojen perusteellisen remontin jälkeen. ”Panostamme viihtyvyyteen ja monia asiakasryhmiä palvelevaan ravintolakokemukseen. Haastavan projektin suunnittelussa luotamme kuopiolaiseen sisustusarkkitehtitoimistoon”, kertoo Suvi Valtonen. ”Monta mutkaa on vielä matkassa, niin kuin sanotaan – ja remontti on nyt vasta alussa”, Valtonen lisää.

Ilkka, Suvi ja Raili remontin alkumetreillä.

 

Paikallista osaamista

Rehti Ravintolat Oy:n kokonaisuuteen kuuluvat Tahkon keskustassa vuodesta 2013 saakka toiminut Ravintola Rehti sekä vähän myöhemmin saman katon alle avattu Onni -pizzeria, jotka yhdessä ovat nopeasti saavuttaneet paikkansa yhtenä Tahkon suosituimpana ruokaravintolana. Rehtin, Onnin sekä tulevaisuudessa myös Riemua pyörittävän uuden yhtiön takana ovat nilsiäläiset – ja pitkän linjan tahkolaiset – Ilkka ja Raili Aapajärvi sekä Suvi Valtonen.

”Monitoimiravintolassamme tullaan näkemään muitakin ”Rehtiläisiä”, mutta myös muita tuttuja paikallisia ravintola-ammattilaisia”, vinkkaa Tahkolla uransa tehnyt, uudesta ravintolasta vetovastuun ottava Raili Aapajärvi.  ”Valmistamme nopeahkoa, mutta laadukasta ruokaa perheille ja kaveriporukoille. Bisnesmiehille- ja naisille tarjotaan kokousruokailuja – niin päivällä kuin illallakin”, kertoo puolestaan ruokatuotteen suunnittelusta vastaava Ilkka Aapajärvi.

Rehtin ja Onnin toiminta jatkuu nykyisellä paikalla myös Riemun avaamisen jälkeen. ”Suvi jatkaa Rehtin ja Onnin puikoissa ja minä otan päävastuun Riemusta”, Raili Aapajärvi tarkentaa työnjakoa.

Tahko Spa Hotellin päärakennus sekä takana olevat lomahuoneistot.

Palvelukokonaisuus yhtenäistyy

Tahko Spa Oy on vuonna 2005 perustettu majoitus-, kylpylä- ja viihdekeskus, joka sijaitsee Tahkon matkailukeskuksen ytimessä, tapahtumapuisto Tahko Event Parkin ja lähiliikuntapuiston vieressä. Päärakennuksessa aktiivista menoa tarjoavat muun muassa kylpylä, SuperCorner Tahko, keilahalli, kuntosali sekä monitoimiareena. Tarjolla on myös erilaisia hyvinvointipalveluita sekä monipuolisia kokoustiloja. Nyt avattavan uuden monitoimiravintolan myötä kokonaisuus nivoutuu lopullisesti yhteen erilaiset kohderyhmät ja sesonkivaihtelut huomioiden.

Riemun avaamiseen saakka Tahko Spa Hotellin ravintolatoiminnot pyörivät hotellin ja kylpylän vastaanoton yhteydessä olevan kahvilan ja baarin voimin, mutta esimerkiksi edellämainitut Rehti ja Onni sijaitsevat vain parinsadan metrin päässä. Tahkon kaikkien ravintoloiden aukioloajat löydät koostetusti tahko.com verkkosivuilta.

 

Ravintola Rehti & Pizzeria Onni