Gosa – Scandicin ikioma glögi

Gosa on Scandic hotellien ikioma, Lignell & Piispasen kanssa yhteistyössä valmistettu joulunajan juhlajuoma, joka on tarjolla kaikissa Scandic hotelleissa. Makunsa herkullinen juoma saa mehevistä puolukoista ja perinteisistä jouluisista mausteista. Kuopiossa tätä uniikkia glögiä voi nauttia Scandic Kuopion ruokaravintolassa ja Scandic Atlaksen Grillsson ravintolassa tai tilata erilaisten tilaisuuksien yhteyteen aina joulukuun loppuun saakka.

 

Henkilökunta mukana ideoinnissa

Nimensä Glögi sai kilpailusta, jossa koko Suomen Scandicin henkilökunta pääsi ideoimaan nimeä ja etikettiä. Ruotsinkielinen sana Gosa, tarkoittaa asettautumista mukavasti. ”Onko ihanampaa, kuin käpertyä kuuma glögi kädessä sohvan nurkkaan, tai lämmitellä paukkupakkasilla glögilasillisen ääressä? Me Scandicilla haluamme asiakkaan viihtyvän ja tuntevan olonsa kotoisaksi, joten sana sopii maailmaamme hyvin”, kertoo nimen keksinyt Pauliina Scandicin myyntitiimistä. Hänen suunnittelemassaan etiketissä nukkumaan käpertynyt siili nauttii olostaan puolukkavarpujen katveessa.

 

Gosa-glögit hotelleissa viimeistään 1.11

Lämmittävä ja herkullinen juoma saa makunsa punaviinistä, kotimaisista puolukoista, kardemummasta, neilikasta ja inkivääristä. Juoman alkoholipitoisuus on -15% vol. Kampanjan aikana Scandic hotelleissa on saatavilla myös Kuohuva glögi-drinkki sekä alkoholiton versio.

Lisätietoja:

Scandic Kuopio & Scandic Atlas, hotellinjohtaja Mikko Mononen, mikko.mononen@scandichotels.com, p. 040 8202062