Ryhmämatkailun Helmet Savosta esittäytyvät Kuopion Musiikkikeskuksella

Ryhmämatkailun Helmiä Savosta – tapahtuma avaa syksyn myyntitilaisuudet jo viidettä kertaa. Torstaina Kuopion Musiikkikeskukselle kokooontuu yli kaksikymmentä matkailu-, ravintola- ja ohjelmapalveluyrittäjää sekä tapahtumien edustajaa. He esittelevät tapahtumassa palvelujaan yritysten ja yhteisöjen henkilöille, jotka vastaavat kokouksien, virkistyspäivien, pikkujoulujen sekä muiden tilaisuuksien järjestämisestä.

 

Tapahtumatoteutuksessa opiskelijat mukana

Tapahtuman alullepanijat, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Savon Yrittäjät, sekä Kuopio Convention Bureau Oy ovat yhteistyökumppaneina tapahtuman toteuttamisessa. Tilaisuus tarjoaa monipuolisia opiimismahdollisuuksia ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Savonian 2. vuoden restonomiopiskelijat ovat projektisuunnittelija Tiina Kuosmasen kanssa vastanneet tapahtuman käytännön järjestelyistä keväästä lähtien.

”Tapahtuman järjestämisen myötä teoriassa opitut asiat ovat päässeet käytäntöön ja etenkin projektin tuoma vastuu kehittää. Yhteydenpito yrityksiin ja paikallisiin toimijoihin on ollut merkittävän tärkeässä roolissa” toteaa opiskelija Sonja Kemppainen.

 

Uutuudet esillä

”Kuopion alueella on tapahtunut paljon uudistuksia kokousrintamalla, ja on hienoa viestiä niistä asiakkaille kootusti jo perinteisessä myyntitilaisuudessa” kertoo Kuopio Convention Bureaun Kirsi Vartiainen. Tänä vuonna tilaisuuteen on ilmoittautunut lähes sata asiakasta ja tarjontaa on perinteisistä tapahtumapalveluiden tarjoajista täysin uusiin kokoustiloihin.

Tilaisuus on saavuttanut myös yritysten suosion. Kylpylähotelli Rauhalahden markkinointipäällikkö Liisa Koponen toteaa, että ”Ryhmämatkailun Helmiä Savosta on oivallinen myyntitapahtuma yrityksen markkinoinnin kannalta, mutta myös mahdollisuus verkostoitumiseen muiden paikallisten toimijoiden kanssa.”

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Sonja Kemppainen, projektipäällikkö, restonomiopiskelija, sonja.kemppainen@edu.savonia.fi tai 0452625933
Tiina Kuosmanen, tiina.kuosmanen@savonia.fi tai 044 785 6097