Paikallisbussi on helpoin tapa vierailla teatterissa

Kuopion kaupunginteatteri sijaitsee kattavan paikallisliikenneverkoston tavoitettavissa, joten vaivattomin tapa vierailla teatterissa on paikallisliikenteen linja-auto.

Yli kymmenen linjaa vie teatterille

Peräti yli kymmenen paikallisliikenteen linjaa ajaa teatterin ohi. Teatterin aivan vieressä sijaitseville pysäkeille kyytiläisiä jättävät ainakin linjat 2, 4, 5, 7, 16, 20, 21, 23, 31, 35 ja 40.

Käytännössä kaikki muut Kuopion bussilinjat pysähtyvät torin vieressä, mistä myöskään ei ole kovinkaan kummoinen kävely teatterille.

Omalla autolla liikkuville suosittelemme lämpimästi toriparkkiin. Varsinkin silloin, kun teatterin esityksen kanssa sattuu samaan aikaan olemaan Kalpan peli, on järkevää hyödyntää toriparkkia, koska Kalpan pelien aikaan toriparkki on vain puolet normaalihinnasta.

Aivan teatterin vieressä Niiralan koulun pihassa on vain muutama parkkipaikka teatterin asiakkaille. Lisäksi teatterin läheisyydessä sijaitsevia tienvarsipaikkoja on vähäisesti. Liikuntarajoitteisille autoilijoille tarkoitettuja pysäköintipaikkoja on teatterin edessä kaksi kappaletta samoin kuin Niiralan koulun pihassa.

 

Tervetuloa teatteriin!

Lisätietoja

Lisää teatterista