ANTI festival kutsuu leikin ja pelin maailmoihin!

Viikon päästä tiistaina, 25.9.2018 alkavan ANTI – Contemporary Art Festivalin ohjelmisto tarjoaa monenlaisia kokemuksia ja elämyksiä kaikille aisteille. Mukaan on kutsuttu kansainvälisesti menestyneitä, palkittuja taiteilijoita, joiden teokset tarkastelevat leikin, leikkisyyden, pelin ja pelillisyyden teemoja.  Festivaalin teokset ja tapahtumat ovat yleisölle ilmaisia, mutta osaan teoksista tulee varata paikka.

Taiteellisen ohjelmiston lisäksi osallistua voi esimerkiksi festivaalin avajaistilaisuuteen, Future DiverCities Lab -yleisötilaisuuteen ja ANTI Prize Party -klubille juhlimaan ANTI Live Art Prize -palkinnon voittajan julkistamista! Klubilla tarjoillaan ainutlaatuinen musiikkielämys, kun newyorkilainen laulaja-muusikko Joseph Keckler esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa.

ANTI Festivaalin ohjelmisto, aikataulut ja kartta >>

ANTI - Contemporary Art Festival