Puikkarin suojeltu esiintymislavan kaari

Puikkarin yökerho muuntuu tapahtuma- ja juhlatila Puikkariksi

Original Sokos Hotel Puijonsarven legendaarisen yökerhon uudistus on loppusuoralla. Tulossa on monikäyttöinen tila jopa tuhannen hengen tilaisuuksiin

Puikkari eli Renkku eli Seurahuone

Nyt uudistuksen alla oleva Puikkarin yökerho on nähnyt useita vaiheita ja omaa pitkän historian. Aiemmin paikkaa on kutsuttu nimellä Renkku ja alunperin 1870-luvulla rakennettu paikka tunnettiin Seurahuoneena. Kesän aikana tehdyissä uudistuksissa Puikkarin ja Kuopion historiaa on tuotu esille. Erityisesti on haluttu korostaa vanhan ja kauniin puurakennuksen alukperäisiä muotoja sekä kertoa rakennuksen kautta tarinoita historiasta. Tiloja uudistetussa Puikkarissa on nimetty 1900-luvun alussa Seurahuoneella vierailleiden tunnettujen henkilöiden, kuten Minna Canthin ja Eino Leinon mukaan. Leinoa ja Canthia viihdyttivät teatteritaiteen lisäksi kuopiolaisen Lignell & Piispasen juomat.

Tilat jopa tuhannelle hengelle

Kesän aikan Puikkari on muokattu monipuoliseksi ja muokkautuvaksi tilaksi, joka voi toimia esimerkiksi isnpiroivien kokousten, juhlien tai tapahtumien pitopaikkana. Tilojen suunnittelussa on käytetty luovuutta ja saman luovuuden hengen tahdotaan välittyvän myös asiakkaille. Tiloihin mahtuu yli 200 henkilöä illallismuodossa ja messukäytössä tilaan mahtuu kerrallaan jopa tuhat henkilöä.

Puikkarin tapahtuma- ja juhlatilan suunnittelijana on toiminut Visionary Design Partners Helsingin Jaana Ekman, joka on myös jo aiemmin valmistuneiden vastaanoton, aulabaarin ja saunaosastojen taustalla.

Ensimmäistä kertaa tapahtuma- ja juhlatila Puikkari on käytössä 23.8.2018. Siitä eteenpäin tila on kaikkien varattavissa esimerkiksi pikkujouluihin. Pikkujoulukausi Puikkarissa tuleekin olemaan maustettu Burleskilla, sirkukustaiteella ja taikuudella.

Lisää Puikkarin sivuilla