KRUISAILUA ja rokkia VesileppikSESSÄ

Vesileppiksen lauantaissa rock’n rollia ja jenkkiautoja

Ensimmäistä kertaa järjestettävä rock’n’roll- ja harrasteajoneuvotapahtuma LB Summer Cruise täyttää Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppiksen ravintolan ja piha-alueen lauantaina 2.6. Tapahtumassa esiintyvät perinteikkään rockin ykkösnimet Francine, Melrose, Knucklebone Oscar – Preach! & The Holy Rock Voices (gospelkuoro) ja Mr. Bang & Gang.

Vesileppiksen piha-alue on varattu harrasteajoneuvoille klo 12 lähtien. Varsinainen tapahtuma käynnistyy cruising show’lla, jossa nähdään mittava letka toinen toistaan komeampia jenkkiautoja ja muita päätä kääntäviä ajoneuvoja. Yleisöä aktivoivat myös teemaan istuvat myyntikojut, takakonttikirppis, pomppulinna, tatuointipiste ja muut kylpylähotellin toiminnot.

Tapahtuman liput maksavat 32 €. Niitä saa ostettua ennakkoon Vesileppiksestä, jossa on tarjolla myös edullisia majoituspaketteja. Majoituspaketit voi varata osoitteesta www.vesileppis.fi/tarjoukset.

LB Summer Cruise ohjelma

16–20 cruising show. Letka lähtee klo 17 Vesileppiksen pihasta.
20.30 Mr. Bang & Gang
22.00 Knucklebone Oscar – Preach! & Holy Rock Voices
23.30 Francine
01.00 Melrose

Katso cruising-lenkki kartalta Google Mapsista >>