Yhtä hymyä yhdessä Matkuksessa

Tivoli Sariola Kauppakeskus Matkuksen kesänavauksessa

Matkuksen Kesän Avauksessa 17.-21.5. on tänä vuonna aivan erityistä ohjelmaa koko perheelle, kun Tivoli Sariola saapuu kaikkine laitteineen kauppakeskuksen pihaan koko tapahtuman ajaksi torstaista sunnuntaihin.

Tivolikävijälle jo tutuiksi tulleiden suosikkilaitteiden ohella Tivoli Sariola tarjoaa 130-vuotisjuhlakiertueensa kunniaksi uusia elämyksiä hurjan uutuuslaitteen The Triben ja muiden mahanpohjaa kutkuttavien yllätysten muodossa.

Kiertueella esitellään myös tivolin 130-vuotista tarinaa muistonäyttelyn muodossa. Siihen voi tutustua sisätiloissa kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Kauppakeskuksen tapahtuma-aukiolla Minikaruselli viihdyttää perheen pienimpiä ilmaiseksi. Elämyksiä tarjoaa myös yli 100-vuotiaiden marionettinukkejen esitys.

Mopolla kesään ja autolla ylösalaisin

Vauhti ei lopu tivoliin, sillä Kesän Avauksen perjantaille ja lauantaille saadaan vieraita Poliisista, joka tuo paikalle monenmoista mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa ”Mopolla kesään 2018” tapahtuman muodossa. Poliisin pisteellä pääsee testaamaan mopon käsittelytaitoja moottoripyöräpoliisien pääsykoeradalla. Rata on avoinna kauppakeskuksen moottoritien puoleisella parkkipaikalla perjantaina 18.5. kello 17-20 ja lauantaina 19.5. kello 12-18.

Liikettä on tarjolla myös auton kyydissä, jossa voi testata, turvallisissa olosuhteissa, miltä tuntuu olla kyytiläisenä, kun ajoneuvo menee katon kautta ympäri. Sisällä kauppakeskuksessa saa tietoa muunmuassa poliisin mopovalvonnasta ja poliisikoulutuksesta. Mukana menossa on Liikenneturva ja Kuopion Moottiripyöräclubi.

Tivoli Sariolan aukioloajat Matkuksessa
ARK 15 – 20, LA 11 – 19, SU 11 – 18
Juhlanäyttelyssä kauppakeskuksen 2. kerroksessa voi tutustua Tivoli Sariolan 130 –vuotiseen historian ja nukketeatterissa lumoudutaan yli satavuotiaiden, käsintehtyjen marionettinukkien esityksestä. Tapahtuma-aukiolla Minikaruselli viihdyttää perheen pienimpiä ilmaiseksi!

Kauppakeskus Matkus >>