RhYTHM & BlUESia tahko toursin lokakuussa

Tahkon syksyyn uusi blues- ja roots-musiikkitapahtuma

Tahkolla järjestetään 12.-13.10.2018 uusi blues- ja roots -musiikkiin keskittyvä tapahtuma Tahko Rhythm & Blues. Tapahtumassa kuullaan niin paikallisia, kotimaisia kuin kansainvälisiä artisteja, joiden genret vaihtelevat rhythm & bluesista 50-luvun rock and rolliin, rockabillyyn ja brittityyliseen pubirokkiin. 

Kansainvälistä tuulahdusta tapahtumaan tuo vain harvoin Suomessa soittava venäläinen bluesbändi The Jumping Cats. Ympäri Eurooppaa esiintyneen The Jumping Catsin korkeasta arvostuksesta kertoo paljon se, että esimerkiksi yhdysvaltalaiset bluestähdet valitsevat yhtyeen usein taustabändikseen Venäjän-kiertueilla.

Tahko Rhythm & Bluesissa esiintyvät myös porvoolainen Sleepwellers ja helsinkiläinen The Sun Connection. Lisäksi ohjelmassa on kovassa nosteessa oleva ja kansainvälistä nimeä tehnyt helsinkiläinen SaraLee. Kuopiolaiset Shakin’ Skeletons ja Ramble Damble tuovat esille paikallista osaamista. Tapahtuman juontaa Olavi Rytkönen.

Tahko Rhytm & Bluesin tapahtumapaikkana toimii Tahko Tours-lomakylän ravintola Lakeford. Vauhdikkaan musiikkiviikonlopun kruunaavat lomakylän monipuoliset oheisaktiviteetit.

Tahko Rhythm & Blues
Aika: 12.–13.10.2018
Paikka: Tahko Tours -lomakylä, ravintola Lakeford

Perjantai 12.10.

  • Ramble Damble
  • Shakin’ Skeletons
  • SaraLee

Lauantai 13.10.

  • Sleepwellers
  • The Jumping Cats (Venäjä)
  • The Sun Connection

Tapahtuman ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Tutustu Tahko Tours -lomakylään >>