Retkeilyn solmukohta

Pehkubaari laajentaa kesän aukioloaikojaan – avoinna joka päivä

Tahkon huipulla sijaitseva ihastuttava rinneravintola Pehku palvelee tänä kesänä joka päivä juhannukselta koulujen alkuun saakka. Samalla valikoimaan otetaan myös lauantaibrunssi, joka katetaan keittolounaan rinnalle kesälauantaisin klo 10.30 alkaen.

Retkeilyn solmukohta

”Retkeilijät, portaissa liikkujat, maastopyöräilijät ja ihan vain maisemista nautiskelevat ovat lisääntyneet vuosi vuodelta, ja on hienoa tarjota tätä tukevia palveluita jälleen näin useampana päivänä viikossa”, iloitsee Pehkubaarin yrittäjä Jaana Sahlman. ”Pehku on huipulla ollessaan eräänlainen retkeilyn solmukohta, jonka ohitse kuljetaan lähes mistä tahansa suunnasta tultaessa”, Sahlman jatkaa

Pehkusta on jatkossa saatavilla myös retkeilykarttoja ja tarvittaessa myös opastusta. Oman vesipullon voi käydä täyttämässä veloituksetta ja lemmikin kanssa terassille voi istahtaa aivan huoletta. Tahkon portaiden yläosasta Pehkuun on 500m matka ja maisemahissin yläasemalta 1km. Kulkijoita saapuu paljon myös Huutavanholman retkeilyreittiä pitkin, jatkaen pienen breikin jälkeen harjannetta pitkin kohti muita reittejä – tai toisinpäin. Länsirinteiden puolelta Pehkuun pääsee myös autolla, joten jos esimerkiksi vain osa porukasta haluaa retkeillä ja osa liittyä seuraan lounaalle, on se täysin mahdollista. Retkeilyreissun voi myös suunnitella vaikkapa siten, että se päättyy Pehkuun, jossa sauna on lämpimämä ja ruuat valmiina.

Mualiman Saunan lauteille mahtuu 20 henkilöä kerrallaan. Maisematakuu.

 

Uutta! Lauantaibrunssi

Pehkubaari on avoinna 23.6.-12.8. joka päivä klo 10.30-15.30. Virkistävien juomien ja pikkupurtavien lisäksi valikoimasta löytyy annoksina tarjoiltava päivän keitto, jota on tarjolla koko päivän ajan. Keittolounaan hinta on 12 euroa ja se sisältää pienen alkusalaatin sekä tuoretta leipää. Lauantaibrunssille voi suunnata jo heti Juhannuspäivänä 23.6., brunssin hinta on 16 euroa ja siihen sisältyy jos minkälaista sortimenttia, kuten salaatteja, sillikaviaaria, piiraita, pannareita, hedelmäsalaattia, suklaafondueta, churroja, janssoninkiusausta ja vähän vaihdellen eri sesonkien makuja. Brunssi on tarjolla joka lauantai klo 10.30-15.30, eli samaan aikaan kun ravintola on auki.

”Varsinkin seurueen kanssa liikkuessa kannattaa brunssille tai lounaalle tehdä ennakkovaraus myös kesällä”, Jaana vinkkaa. ”Kesäviikonlopuista kun ei aina tiedä minkä verran väkeä on liikkeellä”.

Päivittäisten aukioloaikojen lisäksi ravintola, sauna ja kokoustilat ovat varattavissa myös muina aikoina. Kätevin tapa on joko pirauttaa myyntipalveluun puh. 0440 481 488 tai ottaa yhteyttä meilitse pehku(at)tahko.com

Kesän kuulumisia voi seurata vaikkapa Pehkubaarin Facebookissa.