Karaoken huiput kisaavat Suomen mestaruudesta

Suomen parhaat karaokelaulajat Piazzalle ensi viikonloppuna

Suomen parhaat karaokelaulajat mittelöivät mestaruuksista Tahkon Piazzalla tulevana viikonloppuna 6.-7.4.2018, perjantaina ja lauantaina. Tapahtuma myös avaa Piazzan ovet normaalia aikaisemmin eli molempina iltoina jo klo 17:00.

Perjantain karsintojen jälkeen lava on klo 23 alkaen Einin, joka esiintyy nyt uuden bändinsä kera. Varmasti huikea show siis luvassa! Lauantain finaalien jatkobileet alkavat klo 22. Luvassa TOP10 esitykset, palkintojenjako sekä aamuyöhön saakka kestävät juhlat Eeverest Dj:n johdolla. Mikäli ilon aikoo ottaa irti kahtena päivänä, kannattaa Tiketistä hankkia 26 euron hintainen kahden illan lippu, joka sisältää koko viikonlopun ohjelmat ja narikan.

Virallisessa kilpailussa haetaan Suomen parhaita karaokelaulajia naisten ja miesten sarjoissa ilman tyylirajoitteita ja mukaan on videokarsintojen perusteella valittu 50 laulajaa. Lauantain finaalia voi seurata myös kotisohvalta klo 18 alkavan ISTV:n livelähetyksen kautta. Lähetyksen juontaa Tuottajien Johanna von Hertzen.

Perjantai 6.4.2018

 • 17:00 Ovet auki, SM-Karaoken karsinnat
 • 23:00 Eini & Eeverest Dj´s
  • Liput 18 € sisältäen narikan, karsinnat ja Einin keikan

Lauantai 7.4.2018

 • 17:00 Ovet auki
 • 18:00 SM-Karaoken finaali, ISTV:n livelähetys finaalista alkaa
 • 22:00 Jatkobileet alkavat
 • 23:00 Palkintojenjako
 • 23:15 Bileet jatkuvat, Eeverest Dj´s
  • Liput 13 € sisältäen narikan, finaalit sekä jatkobileet
  • Illan aikatauluista riippuen yleisölle voi avautua myös mahdollisuus laulaa karaokea itsekin.

Tapahtuman tuomereina toimivat:

 • Ville Liukkonen / Artlab Studio
 • Katja Felin / SM-Karaoken naisten sarjan voittaja 2017
 • Miska Timonen / SM-Karaoken miesten sarjan voittaja 2017
 • Veli-Pekka Tähtinen / Suomen edustaja vuoden 2016 karaoken MM-kilpailuissa
 • Marja-Liisa Kuosmanen / Laulukonkari sekä Keskusvaraamo TAHKOcom Oy:n hallituksen puheenjohtaja

SM-Karaoken uutisia voi lukea tapahtuman verkkosivuilta sekä Facebookista. Myös viimehetken majoituksia kannattaa kysellä esimerkiksi Break Sokos Hotel TahkostaGolden Resortista ja Ukosta sekä Keskusvaraamo TAHKOcomilta.

Oikeudet aikataulumuutoksiin pidätetään.

Eini-promokuvat
Eini ottaa Piazzan estradin haltuun perjantai-iltana SM-Karaoken karsinnan jälkeen.