Kyltit vaihtuvat katolla

Scandic Atlas avataan tänään

Pohjoismainen hotellialan edelläkävijä Scandic isännöi tästä päivästä lähtien kahta historiallista hotellia – Kuopion Atlasta ja Hämeenlinnan Aulankoa. Lisäksi Scandic aloittaa toimintansa Joensuussa.

Scandic osti Restelin koko hotelliliiketoiminnan joulukuun lopussa ja nousi kaupan myötä Suomen suurimmaksi hotelliyritykseksi. Scandic on ottanut nyt haltuunsa jo 14 Cumulus-hotellia ja vahvistanut otettaan loma- ja vapaa-ajan matkailusta. Scandic on perinteisesti ollut vahva erityisesti kaupungeissa ja bisnesmatkailussa. Kylttien lisäksi hotellien kaikki tuotteet ja materiaalit vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi. Myös Scandic Friends -kanta-asiakasedut ja lisäpalvelut toteutetaan hotellissa tiistaista lähtien. Keskiviikkoaamusta alkaen hotelleissa tarjotaan Scandic-aamiainen.

Kolme Cumulus-hotellia brändätään tänään Scandiceiksi ja klo 14 alkaen asiakkaita toivottavat tervetulleiksi Scandic Aulanko, Scandic Atlas ja Scandic Joensuu. Paikkakunnista Hämeenlinna ja Joensuu ovat Scandicille uutta toimintakenttää. Kuopiossa puolestaan on tästä päivästä alkaen kaksi hotellia, eli Matkustajasataman tuntumassa pitkään toiminut ja vuonna 2014 uudistettu Scandic Kuopio sekä nyt avattava Scandic Atlas Kuopion torin laidalla.

Historiallinen Atlas-nimi takaisin

Alun perin vuonna 1929 avattu Hotelli Atlas oli tuolloin ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella oleva kansainvälisen tason hotelli. Historiallinen Atlas-nimi hävisi kuopiolaisesta hotellitarjonnasta, kun Restel teki läpi Suomen hotelliensa nimiin uudistuksia samalla kun Rantasipi ja Cumulus -ketjut yhdistyivät Cumulus City & Resort -ketjuksi vuoden 2017 alussa.

Tänään Scandic palauttaa nimen takaisin, kun Scandic Atlas avataan klo 14:00.

Hotelli on täysin remontoitu ja laajennettu vuonna 2012. Vanhan hotellin hohto näkyy muun muassa museoviraston suojelemissa julkisivussa ja Atlas-salin pylväissä. Scandic Atlas sijaitsee aivan ydinkeskustassa Kuopion torin laidalla.

”Nyt hotelli loistaa upeuttaan! Hienoa, että myös hotellin nimi viestii pitkästä historiasta. Meillä on tarjota vieraillemme saunallisia, kylpyammeellisia ja parvekkeellisia sviittejä. Ja uskaltaisikohan sanoa, että meillä on kaupungin paras pihviravintola?” sanoo Scandic Atlaksen hotellinjohtaja Miia Siltala.

Lue koko uutinen: Scandic Hotels verkkosivuilta

Scandic Atlaksen avajaistarjous -35% ( voimassa kun varaat 23.4.2018 mennessä )