Kumppanuuden eri tasot

Verkkosivujen tasot

Kuinka eri tasot eroavat toisistaan?

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n kumppaneilla on kumppanuussopimuksen perusteella mahdollisuus saada joko logon, tarjouksen tai muun sivurakenteeseen sopivan nostopaikan matkailun yhteismarkkinoinnin virallisille verkkosivuille kumppanuustason määrittelemällä tavalla. Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n oma sivusto on kuopiotahko.fi ja sinne nostetaan esille pääasiallisesti Kuopion kantakaupunkialueen sekä lähialueen kumppanit. Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n Tahkolla toimivat kumppanit nostetaan ensisijaisesti tahko.com-sivustolle TAHKOcom Oy:n kanssa tehdyn sopimuksen perusteella.

Näin ollen Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:llä on käytössä kaksi matkailun markkinointisivustoa.

Etusivu (50 000 eur kumppanit)

1. taso (10 000 ja 5000 eur kumppanit)

2. taso (2000 eur ja 400 eur kumppanit)

Kuopio-Tahko Markkinointi etusivulle