Laskutusosoite ja yhteystiedot

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy laskutusosoite

Laskutusosoite ja muut yhteystiedot

Olemme siirtyneet sähköiseen laskujen käsittelyyn ja toivomme saavamme laskut sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja tai lähettää laskuja verkkolaskutusosoitteeseemme, voitte käyttää laskuskannauspalvelumme osoitetta paperilaskujen lähetykseen. HUOM! Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme tai sähköpostilla.

Pyydämme teitä huomioimaan, että skannaukseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja ja niiden skannattavia liitteitä. Mikään muu materiaali ( esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput ) ei välity skannauspalvelun kautta. Lähetettäessä laskuja skannauspalveluun joko sähköpostitse tai postitse tulee varmistaa, että skannauspalvelun osoite on määritetty laskulle  (ja kirjekuoreen ) täsmällisesti. Muuten laskun välittyminen järjestelmäämme voi viivästyä useita vuorokausia.

Laskutusosoite:

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy, 2592787-3

1. VERKKOLASKUT

 • Verkkolaskuosoite: 003725927873
 • Operaattori: Maventa (003721291126)
 • Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
  • Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta
   ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.
 • Verkkolaskuosoite: FI7446000010517775
 • Operaattori: Säästöpankki Optia (ITELFIHH)

2. PAPERILASKUJEN SKANNAUSPALVELU

Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:

 • Kuopio-Tahko Markkinointi Oy
  25927873
  PL 100
  80020 KOLLEKTOR SCAN

Käyntiosoite

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n toimisto sijaitsee Kuopion Rautatieasemaa vastapäätä, osoitteessa Asemakatu 20 A1, 70100 Kuopio. Huomioittehan kuitenkin, että tapaamisista on hyvä sopia etukäteen, sillä olemme varsin usein liikkeellä jossain päin upeaa matkailualuettamme.

 • Wille Markkanen, toimitusjohtaja
  • puh. 044 553 7775
  • wille.markkanen(at)kuopiotahko.fi