Uusi Pannuhuone Gust. Ranin tarjoaa arktisia makuja

Kuopiossa Ravintola Isä Camillon kivijalassa sijaitseva Pannuhuone uudistaa konseptiaan voimakkaasti ja avaa maaliskuun lopussa aivan uudenlaisen kokonaisuuden. Pannuhuone Gust. Ranin – Olohuone & Terassi – toteutetaan Ravintolamestarit Oy:n ja Lignell & Piispasen yhteistyönä.

Uusi ravintolakonsepti on syntynyt kehityskaarena Kuopion Kauppakadulla aiemmin pop-up-ravintolana toimineen Kauppahuone Gust. Raninin myötä. Pannuhuone Gust. Ranin jatkaa nyt Kauppahuoneen aloittamaa tarinaa.

– Meille on luonnollista toteuttaa konseptin pysyvä versio Kuopioon ja nimenomaan Ravintolamestarit Oy:n kanssa. Alkuperäisen pop-up ravintolan tarkoituksena oli kertoa perinteikkään perheyhtiön Oy Gust. Raninin tarinaa sekä tutustuttaa asiakkaat uusiin Lignell & Piispasen tuotteista rakennettuihin cocktail-makuelämyksiin. Pannuhuone Gust. Ranin jatkaa hienosti tätä tarinaa, jossa ravintola Pannuhuoneen pitkä historia, kodikas tunnelma ja vuonna 1912 rakennetun rakennuksen upea miljöö tuovat siihen vahvan värinsä, kertoo Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Harri Nylund.

Luonnon makuja ja elävää musiikkia

– Pannuhuone Gust. Ranin yhdistää kaksi hienoa konseptia. Ravintolan makumaailmaan kuuluu Suomen arktinen luonto, aromaattisuus, marjat, yrtit ja metsä. Tämä tulee ilmi sekä juomissa että ruokatuotteessa, joka tulee olemaan olennainen osa Pannuhuone Gust. Raninia. Pannuhuone Gust. Ranin toteuttaa täydellisesti yrityksemme visiota, Kuopion maukkainta elämystä, iloitsee Ravintolamestarit Oy:n toimitusjohtaja Eeva Mertanen.

– Juomatuotteessa Lignell & Piispasen tuotteet tulevat olemaan isommassa roolissa. Tarjolle tulee muunmuassa tynnyrikypsytettyjä cocktaileja, mutta myös laadukkaat oluet ja siiderit ovat edelleen olennainen osa maistuvaa valikoimaa. Pannuhuone on tullut tunnetuksi runsaasta elävän musiikin tarjonnastaan. Jatkossa Pannuhuoneen live-esiintyjät painottuvat viikkoiltoihin. Myös viikonloppuisin tunnelmallista elävää musiikkia kuullaan ja pääsääntöisesti vapaalla sisäänpääsyllä. Vahvuuksiamme ovat edelleen tuttu henkilökunta, rento tunnelma ja kiinnostava miljöö, joka myös laajenee kesäksi viihtyisälle terassille, jatkaa Pannuhuoneen ravintolapäällikkö Roope Hakkarainen.

Pääbaarimestariksi uuteen konseptiin on valittu Antti Talvinen, joka on aiemmin vaikuttanut muun muassa ravintola Tähdessä. Ravintolan ilme uudistetaan 26.2.-29.3, jolloin ravintola on suljettuna. Pannuhuone Gust. Ranin palvelee 31.3. alkaen Pannuhuoneen nykyisessä osoitteessa Kauppakatu 25, Kuopio.

Tutustu tästä Ravintolamestareihin >>
Kurkkaa Pannuhuoneen sivuille >>
Lumoudu Lignell & Piispasen tarinasta >>

Kaikki Kuopion uutiset >>