Tiivistunnelmainen Snowcross SM -osakilpailu Tahkolla 9.-10.3.2018

Snowcrossin SM-sarjan kolmas osakilpailu järjestetään Tahkon sydämessä kaksipäiväisenä tapahtumana 9.-10. maaliskuuta. Tapahtumaan odotetaan reilua sataa kuljettajaa ja sarjan mestaruustaisto muuttuu entistä kiivaammaksi kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa.

16.-17.2. Torniossa järjestetty kauden toinen osakilpailu tarjosi huikeaa viihdettä urheiluromantikoille. Legendaarinen snowcross -kuljettaja Jussi Honka teki menestyksekkään paluun SM-sarjaan ja Eetu Karjalainen nappasi uransa ensimmäisen osakilpailuvoiton Pro-luokassa. Tilanne ennen kolmatta osakilpailua on kutkuttava, kun kärkiniminä ovat suomalaiskolmikko Karjalainen, Mikko Osmo ja Jere Tynkkynen. Kivenkova ruotsalaiskaksikko John Stenberg ja Emil Hansson ovat piikkeinä suomalaisten lihoissa, kun länsinaapurin herrat ovat vain viisi sarjapistettä sarjakolmosta Tynkkystä perässä.

Tahkon tapahtuma-alue rakentuu Old Coursen rangelle

Tahkon kilpailuareena rakentuu Tahkon keskustassa sijaitsevan Tahko Old Coursen harjoituslyöntialueelle, johon alueella jo olevien matkailijoiden on helppo saapua kaikista suunnista. Tapahtuma-alue tarjoaa sekä kuljettajille että yleisölle komeat puitteet seurata Pohjoismaiden kovinta Snowcrossia, jossa mukana ovat niin Suomen, Ruotsin kuin Norjankin kärkikuljettajat. Alueella on A-oikeudet, näytteilleasettajia, musiikkia ja vauhdikasta fiilistä!

Autolla paikan päälle saapuvat pääsevät ajamaan Tahko Event Parkiin järjestettyyn yleisöpysäköintiin, josta tapahtuma-alueelle on noin 600m kävelymatka. Lipunmyynti alkaa tapahtuma-alueella perjantaina klo 13.00 ja lauantaina klo 9.00. Lippuja on myynnissä ainoastaan paikan päältä.

 

Kilvanajot käynnistyvät perjantaina kello 15 ja lauantaina kello 11. SM-luokkien aika-ajot alkavat perjantaina kello 18 ja lauantain jännittävät finaalierät kello 15 ja 17. Kyseisinä kellonaikoina SM-luokkien ajot näytetään myös suorina lähetyksinä Ruutu-palvelun kautta.

Tahko Snowcross SM 2018 aikataulut 9.-10.3.2018

Perjantai 9.3.2018

  • Lipunmyynti alkaa tapahtuma-alueella klo 13:00
  • Kisat käynnistyy klo 15:00
  • SM aika-ajot klo 18:00

Lauantai 10.3.2018

  • Lipunmyynti alkaa tapahtuma-alueella klo 09:00
  • Kisat alkaa klo 11:00
  • SM Finaalierät 1 klo 15:00
  • SM Finaalierät 2 klo 17:00

 

Lue lisää tapahtuman Facebook -sivulta >>

 

Lue myös muita Tahkon uutisia >>