Matkuksen SnowParkissa musiikkia ja mäenlaskua

Matkuksen SnowParkissa musiikkia ja mäenlaskua

Matkuksessa vietetään hiihtolomakaudella Talviriehaa ja menoa sekä meininkiä on niin kauppakeskuksen sisällä kuin piha-alueellakin. Ulkoalueelle on avattu SnowPark, joka tarjoaa ulkoilun iloa ja hyvää mieltä kaikille kävijöille veloituksetta lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-17 (3.-4.3. ja 10.-11.3.). Mäenlaskun ohella pihalla voi viritellä kesäisempääkin fiilistä kuplafutiksen merkeissä.

Lomahulina jatkuu kauppakeskuksen sisällä, kun lauantaina 3. maaliskuuta paikalle saapuvat suosikkitubettajat Jasminsofi ja MrJallu101. Kello 15 alkavassa tilaisuudessa kuullaan ensin tubettajien mietteitä haastattelussa ja sen jälkeen alkaa Meet&Greet –tilaisuus.

Pehmolelut pääsevät lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi yökylään IKEAn Smålandiin. Pehmo kirjataan sisään ja tavaratalon suljettua alkaa pehmojen yhteiset pyjamabileet! Työntekijämme ikuistavat pehmosi unohtumattoman elämyksen valokuvan ja tarinan muodossa. Voit noutaa pehmosi Smålandista sunnuntaina. Lauantaina kello 14 alkaen kannattaa myös poiketa Mustissa ja Mirrissä rapsuttelemassa kaverikoiria.

Pelastuspartio Ryhmä HAU rientää Matkukseen

Sunnuntaina 4.3. perheen pienimmille mieluisa ohjelma saa jatkoa, kun Ryhmä HAUn Sampa ja Vainu saapuvat Matkukseen ja ovat tavattavissa kello 13, 15 ja 16. Vähän karvaisempia koirakavereita pääsee rapsuttelemaan myös sunnuntaina Mustissa ja Mirrissä.

Lauantaista sunnuntaihin 10.-11.3. Matkuksessa viihdytään kirjojen ja tarinoiden äärellä, kun #elohuoneessa toimii kirjanvaihtopiste, jonne voi tuoda kotoa tarpeettomat kirjansa ja ottaa mukaansa kiinnostavaa luettavaa. Vaihtopiste on veloituksetta kaikkien käytettävissä.

Samana viikonloppuna Matkuksessa vierailevat kirjailija Marko Kilpi, Puppe-koira, Taruma Teatteri ja Lukukoira Sylvi.

Hyperhiihtoloman KuopioKIDS-rannekkeella saa Matkuksestakin mukavan etukimaran käyttöönsä >>
Lue lisää Matkuksen tapahtumista >>
Lue muita Kuopion alueen uutisia >>