35. Finland Ice Marathon järjestetään Kuopiossa 21.-24.2.2018

Suomen suurin ja suosituin jääluistelutapahtuma, Finland Ice Marathon, järjestetään jälleen 21.-24. helmikuuta Kuopiossa, Kallaveden jäällä. Tapahtumassa on vuosittain tuhansia kansainvälisiä osallistujia neljänä tapahtumapäivänä: kilpailijoita, koululaisia ja kuutomoluistelijoita.

Tapahtumakeskus on Kuopion satamassa. Perjantaina 23.2. järjestetään jääpyöräilyn kisa, jonka matkat ovat 100, 50 ja 25 kilometriä. Lauantaina 24.2. on varsinainen kisapäivä jääluistelulle, lasten minimaratonille ja potkukelkkailulle. Tapahtumassa on osallistujia 15 eri maasta ja reittien pituus on 12,5 kilometristä aina 200 kilometriin saakka. Koko reitistö on tehty Kallaveden luonnonjäälle. Tapahtumassa kisataan myös jääluistelun Suomen mestaruudesta.

Perjantai-illan jääluistelu kuunvalossa on unohtumaton elämys, johon kaikki voivat vapaasti osallistu. Kuutamoluistelu alkaa kello 18 illalla ja sen jälkeen kello 20 järjestetään ilotulitusnäytös. Lauantai-iltana kilpailun jälkeen järjestetään Skaters Night, johon kuuluu after-skate-bileet, musiikkia ja palkintoseremonia.

Rekisteröidy mukaan kisasarjoihin tästä >>
Lue lisää tapahtumasta tästä >>
Kaikki Kuopio-Tahko -alueen uutiset >>