Poets Of The Fall Tahkolle tammikuun lopussa

Vuonna 2003 perustettu ja mm. hittibiiseistään Late Goodbye, Lift, Illusion & Dream, Carnival of Rust ja Dreaming Wide Awake tuttu yhtye saapuu Tahkon suurimmalle viihdeareenalle Piazzalle lauantaina 27.1.2018.

Poets Of The Fallin omaleimainen musiikillinen sekoitus pop-, rock-, metal- ja industrialsoundeja on kerännyt yhtyeelle faneja ulkomaita myöten. Bändi onkin kiertänyt mm. Ruotsissa, USAssa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Eestissä, Liettuassa, Tanskassa, Norjassa, Venäjällä ja Intiassa. Suomen keikoista on toistaiseksi julkaistu vain kolme esiintymistä, joista yksi on siis Tahkolla.

”Superkivaa tulla Tahkolle soittamaan! Ei olla oltu pitkään aikaan. Sieltä on hyviä muistoja keikoista ja yleisöstä. Riehakasta meininkiä hyvällä, rennolla fiiliksellä. Päästään itsekin välillä taas ulos maailmaan, kun ollaan vuodenvaihteen jälkeen linnoittauduttu studioon äänittelemään uutta materiaalia”, kommentoivat yhtyeen jäsenet.

Osta lippu tästä >>

 

Tahkon-tapahtumakalenteri_Piazza
Myös tammikuu on yhtä juhlaa! #piazzatahko

Ysäriä, bilebändejä ja rockia

Piazzan vuosi käynnistyy viikonloppuna 12.-13.1.2018, jolloin tuvan täyttää perjantaina talon oma Dj-kollektiivi ja lauantaina juhlitaan kolmen Dj:n voimin, kun Savon Kovimmat Ysäribileet ( SKYB ) tuo mukanaan räväkän tuulahduksen 90-luvulta.

Seuraavana viikonloppuna, tammikuun puolessa välissä Piazzan juhlakansan ottaa perjantaina 19.1. haltuun bilebändien kruunaamaton kuningas Jimmy Cola & Eeverest Dj´s. Lauantaina 20.1. fiilistelläänkin sitten jo kahden rockbändin voimin, kun lavalle nousevat pitkään toivotut Pauli Hankiniemen Retkue sekä Lohkare.

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna 26.-27.1.Piazzalla taistellaan kaamosta vastaan paitsi aiemmin mainitun Poets Of The Fallin keikalla lauantaina, myös perjantaina, jolloin tunnelman nostaa kattoon saakka bilebändien aateleihin lukeutuva Booster. POTF korvaa aiemmin tapahtumakalenteriin samalle päivälle merkityn Dingon keikan peruutumisen vuoksi.

Tarkemmat tiedot, lippukauppa ja koko talven tapahtumakalenteri osoitteessa www.piazzatahko.fi

 

Tahko Golden Resort
Golden Resortissa majoittuu mukavasti isommallakin porukalla.

Hyödynnä myös alkukauden edulliset majoitustarjoukset

Tammi-helmikuussa, ennen hiihtolomasesongin alkua tarjolla on myös mukavia viime hetken tarjouksia. Tahkolta suositellaankin ottamaan ilo irti koko viikonlopusta, tilaa löytyy vielä useimmille edellämainituille viikonlopuille. Miltä kuulostaisi päivä aktiviteettien parissa, sauna, hyvä ruoka, rennon fiiliksen iltabileet ja kunnon yöunet pehmeissä lakanoissa? Tässä muutama majoitusvaihtoehto:

Tahko Chalet alkutalven kampanja on voimassa ajalla 8.1.-16.2.2018. Hinnat sisältävät liinavaatteet ja loppusiivouksen.

  • Varaukset: myynti@tahkochalet.fi tai puh. 017 483 200.

 

Myös Break Sokos Hotel Tahkon bilepaketit ovat myynnissä normaalisti ja hintoihin sisältyy majoituksen ja aamiaisen lisäksi myös sisäänpääsy Piazzaan sekä hotellin asukassaunan sekä kuntosalin käyttö. Hinnat alk. 78,50 € / hlö / 2hh:ssa, lue lisää >>

 

Kaikki Tahkon uutiset >>