Paremmat bileet ja savusaunat ilmaiseksi Kunnonpaikan hotelliasiakkaille

Jopa 30 000 viikonloppuvierasta vuosittain majoittava Kylpylähotelli Kunnonpaikka parantaa asiakkaidensa viihde- ja hyvinvointipalveluja entisestään tarjoamalla heille ilmaiset iltaohjelmat ja savusaunat.

Helmikuusta alkaen Kunnonpaikan hotelliasukkaat ja ennen kello 20 saapuvat ruokailijat pääsevät iltatansseihin ilmaiseksi. Lähitulevaisuuden artistikattaukseen kuuluvat muiden muassa Mikko Mäkeläinen, Jiri Nikkisen Beatles-tribuutti, aina nuorekas Eini sekä tangokuningatar Saija Tuupanen.

– Kunnonpaikka on takavuosina ollut hyvinkin vilkas tanssipaikka. Haluamme nyt virkistää tätäkin puolta ja huomasimme, että jo pelkästään hotellin asukkaita näin muistamalla pystymme vilkastuttamaan tanssi-iltoja merkittävästi. Tavoitteena siis yksinkertaisesti ”paremmat bileet” ja sitä kautta myös Kuopion seudun paikalliset tansseissa kävijät löytävät entistä useammin tiensä meille, kertoo Kylpylähotelli Kunnonpaikan toimitusjohtaja Timo Juurakko.

Viikonloppuihin lisää hyvinvointipalveluja

Lisätunnelmaa viikonloppuihin tuo se, että Kylpylähotelli Kunnonpaikan savusauna lämpiää jatkossa myös lauantaisin ja on ilmainen kaikille hotelliasukkaille.

– Viikonloppuihin halutaan järjestää muutenkin lisää tekemistä asiakkaille. Siksi lämmitämme savusaunan jatkossa maanantain lisäksi myös lauantaisin ja lisäämme viikonloppuihin erilaisia hyvinvointipalveluita, kuten hierontoja ja muuta hoitokylpylä Harmonian tarjontaa.

Hotellitoiminta ja palvelut kasvusuhdanteessa

Kylpylähotelli Kunnonpaikka on viimeisen vuoden aikana kokenut merkittävän piristymisen uudenlaisen palvelutarjonnan ja markkinoinnin siivittämänä. Hotellin myynti kasvoi edellisvuodesta peräti 30 % ja muutkin osa-alueet ravintola, hyvinvointi sekä kuntoutuspalvelut ovat olleet lähes yhtä hyvässä nousussa. Kuopion seudun hotelleista Kunnonpaikalla oli paras käyttöaste, lähes 70 %.

Kymmenen kilometrin matkan päässä Kuopion torilta sijaitseva Kunnonpaikka on kylpylähotelli sekä kuntoutumis- ja hyvinvointikeskus, jossa on yli 300 vuodepaikkaa, kylpylä, useita ravintoloita ja kahviloita, fysioklinikka ja kuntoutuspalveluita, neljä kuntosalia ja erilaisia liikunta- sekä elämysaktiviteetteja. Kunnonpaikan toiminnan taustalla oleva Huoltoliitto ry on valtakunnallisesti vaikuttava terveyttä ja hyvinvointia edistävä järjestö.

Tutustu Kunnonpaikan ohjelmiin ja esiintyjiin!

Kaikki Kuopion uutiset >>