Panorama -tuolihissi ja lisää rinteitä avataan viikonlopuksi!

Huomenna lauantaina 27.1.2018 Tahkolla avataan lauhasta kelistä huolimatta lisää rinteitä ja hissejä niin eturinteille kuin Länsirinteidenkin puolelle! Alkuviikon pakkasjaksolla lumettamaan päästiin niin tehokkaasti, että lauantaista alkaen mm. Panorama Bar & Cafésta pääsee laskemaan alas tuolihissille, Korpihissille sekä Lastenrinteeseen ja Tirolin edustalla oleville päähisseillekin. Myös Länsirinteiden puolelle kulkeminen helpottuu sinne avattavien rinteiden ja hissin myötä.

Lauantaina avattavat rinteet ja hissit

Eturinteiden puolella

 • Pitkä-Tahko -rinne ( nro 10 ) 1100m, avataan kokonaisuudessaan
 • Panorama -rinne ( nro 11 ) 1100m, avataan kokonaisuudessaan
 • Auringonlasku -rinne ( nro 13 ), avataan alaosastaan siten, että se muodostaa siirtymän Panorama ja Pitkä-Tahko -rinteistä Iso-Tahko -rinteeseen sekä Turisti- ja Lastenrinteeseen.
 • Panorama -tuolihissi ( nro 7 )
 • Korpihissi ( ankkurihissi, nro 6 )

Länsirinteiden puolella

 • Lännen Nopein ( nro 19 )
 • Lännen Löysä ( nro 23 )
 • Ankkurihissi ( nro 11 )
  • Nyt avattavan hissin yläasema sijaitsee vain lyhyen siirtymän päässä Tirolin edustalta nousevan päähissilinjan yläasemasta, eli lauantaista alkaen siirtyminen Länsirinteiden puolelle helpottuu entisestään.

Tahkon rinneinfo >>

Muista myös Tahko SkiMap 3D -rinnekarttasovellus, jonka avulla pysyt kartalla liikuitpa sitten missä päin rinnealuetta tahansa! Sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa Applen iPhonelle sekä Android-laitteille.

 

Alppikisat-Tahkolla
Tahko GP lasketaan lauantaina ja sunnuntaina 27.-28.1.2018

Suomen suurimmat junnukisat – Tahko GP -kisassa lähes 250 osallistujaa

Lauantaina ja sunnuntaina 27.-28.1.2018 kilpailtavassa Tahko GP:ssä on mukana lähes 250 nuorta osallistujaa. Lauantaina lasketaan Suurpujottelu ja sunnuntaina vuorossa on SuperG. Kaksipäiväisessä kisassa on sarjat 8-,10-, 12-, 14-, 16- ja 18-vuotiaille. Yleisö on tervetullut kannustamaan nuoria laskijoita radan varrelle ja maalialueelle!

Tahko GP aikataulut ja suorituspaikat

Lauantai 27.1.2018 / SP

 • Kisa lasketaan Special -rinteessä ( nro 1 )
  • Rataan tutustuminen klo 09:15
  • Kilpailu alkaa klo 09:50

Sunnuntai 28.1.2018 / SG

 • Kisa lasketaan Syöksyrinteestä ( nro 4 )  World Cup -rinteen ( nro 2 ) alaosaan
  • World Cup -rinteen yläasemalta / Pehkusta Vauhtirinteeseen päin tulevaa Hukkaputki -siirtymää pitkin voi laskea lähes normaalisti. Paikalla on henkilökuntaa ohjaamassa laskijoita kilpailuradan ohitse turvallisin välein.
  • Special- rinne sekä Word Cupin yläosa ovat normaalisti avoinna kaikille laskijoille.
 • Rataan tutustuminen klo 08:30
 • Kilpailu alkaa klo 09:15

 

Tahkonrinteet – Tahko Ski Resort etusivulle >>

Lue myös: Kaikki Tahkon rinneuutiset >>