Break Sokos Hotel Tahkon tulipalon vaikutukset hotellin toimintaan

Tahkon keskustassa sijaitsevan Break Sokos Hotel Tahkon keittössä syttyi tulipalo su-ma välisenä yönä 8.1.2018 noin klo 02:00. Palo rajautui valmistuskeittiön tiloihin. Hotellin henkilökunta evakuoi asiakkaat Tahko Spa Hotellin vastaanottoon, josta käsin asiakkaille järjestettiin korvaavat majoitustilat Break Sokos Hotel Tahkon muista majoitustiloista. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Hotellin majoitustiloista Standard -puolen siipi sekä huoneistot ja huvilat ovat käytössä normaalisti ja kaikkiin lähiaikoina saapuviin asiakkaisiin on oltu yhteyksissä. Hotellin vastaanotto palvelee normaalisti 24/7, puh. 010 7629 550 ja se vastaa myös kaikkiin majoituksiin ja ruokailuihin liittyvissä kysymyksissä.

Hotellin vastaanotto muuttaa perjantaina 12.1.2018 tilapäisesti hotellin 2. kerrokseen, jonne sisäänkäynti on hotellin takapihan P-alueen puolelta ( Sääskiniementien puolelta ). Etupihan pääovi sekä katutasossa normaalisti sijaitsevat vastaanotto ja aulabaari suljetaan puhdistustöiden ajaksi. Tilanteen muuttumisesta ilmoitetaan.

 

MiniHesburger-Tahko
Hotellin ravintoloiden tilanteesta tiedotetaan lähipäivinä.

Hotellin ravintolat toistaiseksi suljettuina

Hotellin ravintolat ( Ravintola Hillside, Pizza Breikki ja MiniHesburger ) ovat aulabaaria lukuunottamatta toistaiseksi suljettuina, samoin kuin Sale -lähikauppa. Vielä tässä vaiheessa ei tiedetä, milloin esimerkiksi Hesburger tai muut ravintolatoiminnot avataan. Aukioloajoista informoidaan lisää mahdollisimman pian, seuraa uutisointia hotellin Facebook -sivuilla.

 

Ravintola-Mosquito
Mosquito sijaitsee aivan hotellia vastapäätä.

Ravintola Mosquito laajensi aukioloaikojaan

Break Sokos Hotel Tahkon vastapäätä, Piazzan kainalossa sijaitseva Baariravintola Mosquito laajentaa aukioloaikojaan. Hotellin asukkaiden aamiainen järjestettiin Mosquitossa heti palon jälkeisenä aamuna ja samoin toimitaan 22.1.2018 saakka.  Aamiainen on tarjolla ma-pe klo 07:00-10:00 ja la-su klo 08:00-11:00.

Myös Mosquiton á la carte palvelee tällä viikolla poikkeuksellisesti jo tänään ja huomenna ma-ti 8.-9.1. klo 17-22 sekä normaalisti torstaista alkaen. Muista mahdollisista muutoksista informoidaan mahdollisimman pian. Ravintola Ukko on avoinna keskiviikosta eteenpäin klo 17 alkaen. Katso Tahkon alueen ruokaravintolat tästä >>

 

Ruokakaupat Tahkolla ja Nilsiässä

Tahkon kaupoista palvelevat nyt 18.1.2018 saakka K-Market Tahkon Tähti, joka on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10:00-19:00 ( mahdollisuuksien mukaan klo 20 saakka ) ja sunnuntaina klo 12:00-18:00. Kauppa sijaitsee noin 400 metrin päässä Break Sokos Hotel Tahkosta osoitteessa Tähtitie 1, Tahkovuori. Hotellin Sale -lähikauppa avataan perjantaina 19.1.2018.

Muut lähimmät kaupat sijaitsevat Nilsiän keskustassa, noin 12km päässä. Ruokakaupoista S-Market Nilsiä sekä K-Supermarket Artomarket palvelevat päivittäin. Mikäli omaa autoa ei ole käytössä, pääsee Nilsiän ja Tahkon välillä kulkemaan esimerkiksi ilmaisella Tahko Skibussilla, joka ajaa viisi vuoroa päivässä.

 

Kokoukset

Kokoustilat ovat käytössä normaalisti ja Break Sokos Hotel Tahkovuori järjestää kokousten kahvitukset. Lounaiden sekä illallisten osalta kokousasiakkaita palvelevat Tahkon muut ruokaravintolat. Kaikkiin saapuviin kokousvieraisiin on oltu yhteyksissä ja uusia varauksia otetaan vastaan aivan normaalisti. Katso Tahkon alueen ruokaravintolat tästä >>

 

Break Sokos Hotel Tahkon verkkosivut >>

Kaikki Tahkon uutiset >>
* Päivitetty 10.1.2018 tieto hotellivieraiden aamiaisesta Mosquitossa 15.1. asti sekä tiedot kokousasiakkaille.
* Päivitetty 12.1.2018 tietoa hotellin vastaanoton siirtymisestä hotellin 2. kerrokseen puhdistustöiden ajaksi
* Päivitetty 15.1.2018 tietoa hotellivieraiden aamiaisesta Mosquitossa 22.1. saakka sekä Sale -kaupan avautuminen 19.1.2018