Atlas palaa Kuopioon

Kuopion vanhimman hotellin, eli Atlaksen nimi palaa uudelleen käyttöön Scandicin ostettua Restelin hotelliliiketoiminnan.

Legendaarinen Atlas palaa hotellitarjontaan

Historiallinen Atlas-nimi hävisi kuopiolaisesta hotellitarjonnasta, kun Restel teki läpi Suomen hotelliensa nimiin uudistuksia samalla kun Rantasipi ja Cumulus -ketjut yhdistyivät Cumulus City & Resort -ketjuksi vuoden 2017 alussa.

Nyt Scandic tekee kulttuuriteon ja palauttaa Atlas-nimen jälleen käyttöön ostettuaan Restelin hotellitoiminnot Suomessa. Uusi nimi torin laidan ylpeydelle on Scandic Atlas.

Toinen Kuopion Cumuluksista myyntiin

Kuopiossa Restelillä oli kaksi hotellia, eli Cumulus City Keskusta Kuopio (Atlas) ja Cumulus City Asema Kuopio. Kilpailu- ja kuluttajavirasto edellytti kaupan yhteydessä kilpailun vääristymisen ehäkäisemiseksi, että Scandic myy toisen Kuopion Cumuluksista. Myyntiin menee Cumulus City Asema Kuopio ja myyntiprosessi alkaa 15.12018.
Lisää aiheesta: http://www.mynewsdesk.com/fi/scandic_hotels/pressreleases/cumulus-hotellit-siirtyvaet-scandic-braendin-alle-klassikkonimet-saeilytetaeaen-2361541