Tahkon ilmainen Skibussi liikennöi jälleen

Nilsiä – Tahko välillä ja Tahkon alueella liikennöivä, ilmainen Skibussi aloitti säännöllisen liikennöintinsä tänään 1.12.2017. Bussi ajaa viisi vuoroa päivässä ( ** ) ja Nilsiän keskustasta sen reitti kulkee Tahko Golden Resortin kautta, jatkuen Tahkon päätielle eli Sääskiniementielle, jonka varrella on useita bussipysäkkejä mistä hypätä kyytiin tai pois. Nilsiän suunnalta tullessa bussi koukkaa myös Tahkolaakson ( Tahkonrinteet ) kautta, jatkaen Sääskiniementietä edelleen Tahko Spa Hotellin kautta Break Sokos Hotel Tahkon eteen ( Tahkon keskusta ). Viikonloppuisin bussi ajaa Tahko Spa Hotellin jälkeen automaattisesti myös Sääskiniementien kärjessä, mutta arkipäivinä se koukkaa ko. lenkin vain tarvittaessa. Tahkon keskustasta bussi lähtee jälleen kohti Nilsiän keskustaa, katso tarkemmin Skibussin aikataulusta.

Skibussin aikatauluun on yhdistetty myös vaihtoyhteyksiä Siilinjärven kautta Kuopioon.

** Katso poikkeuspäivät aikataulusta