Tahko 50v -juhlakauden avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna

Ensi viikonloppuna, 8.-10.12.2017 on jälleen syytä iloon, kun Tahkolla vietetään 50v -juhlakauden avajaisia. Alue täytyy sekä vakiokävijöistä, pikkujoulun viettäjistä, paikallisista kuin alueella ensi kertaa vierailevasta juhlakansastakin. Tiedossa on rentoa yhdessäoloa, aktiivista tekemistä, after ski -tunnelmia sekä huippuviihdettä.

After Skistä yöviihteeseen

Talvikauden avajaiset ovat samalla myös ensipotkaisu talven after ski -huumaan. Alkutunnelmia voi ottaa jo perjantaina, mutta varsinaiseen vauhtiin päästään lauantaina: Legendaarisessa Pehkussa avajaisaftereita juhlitaan klo 13.30-16.30 ja perille pääsee muiden kulkuneuvojen lisäksi myös bilebussilla. Päähissilinjan vieressä sijaitsevassa Tirolissa kausi avataan lauantaina klo 10-17 ja rennon tunnelmoinnin ohessa hypätä myös iglusaunaan ja paljuun eli Tirolin terassikylpylään, jonka voi varata omalle porukalle aukioloaikojen puitteissa. Kunkun after skillä meno on kovimmillaan klo 15 alkaen, joskin ravintola on avoinna aiemmin ja paikan päällä voi kalastella huippupalkintoja Kunkkupilkki -simulaattorissa klo 13 alkaen. Uudistuneessa Panoramassa juhlitaan 25v -synttäreitä Jezz Bandin johdolla ja vauhdikas päivä huipentuu ilotulitukseen, joka loistanee kirkkaalla säällä hyvin myös alas asti.

Katso viikonlopun kaikki tapahtumat osoitteesta www.tahko.com

 

Ravintola-Piazza-Tahko
Piazzalla Anna Puu, Elastinen sekä aivan varmasti myös jotain yllätyksellistä.

Livemusiikki raikaa perjantai ja lauantai-iltana niin Piazzalla, Ukossa kuin Kunkussakin ja karaoken ystävät pääsevät lavalle Pub Karhun hellässä syleilyssä. Katso kaikki tapahtumat Tahkon tapahtumakalenterista >>

Perjantai 8.12.2017

Lauantai 9.12.2017′

 

Katso Tahkon kaikkien ravintoloiden tiedot ja aukioloajat osoitteesta www.tahko.com 

 

Tahkon laskettelukausi käynnistyy
Lumilaaksorinne sijaitsee Länsirinteiden puolella

Lumilaaksossa lasketaan

Tahkon Länsirinteiden puolella sijaitseva Lumilaaksorinne avattiin 1.12.2017 ja avajaisviikon pe – su se on avoinna klo 09:30-17:00. Pakkasten pysyessä Tahkolla lumetetaan koko ajan myös useassa muussa rinteessä. Tällähetkellä näyttää kuitenkin epätodennäköiseltä, että lunta pystyttäisiin lauhan sään vuoksi tekemään muiden rinteiden avaamiseen tarvittavaa määrää. Tilannetta voi seurata parhaiten Tahkonrinteiden verkkosivuilta, josta löytyvät myös muu tärkeä info.

 

Tahko-Safarit_kelkkailukauden-aloitus-Tahkolla
Moottorikelkkailukausi avattiin safarien osalta 1.12.2017

Aktiiviseen päivään

Perinteisen murtomaahiihdon ystäville Tahkolla on 2,5km verran hiihdettävää ensilumenladulla, jonka lippuja voi ostaa Tahkolaakson lipunmyynnistä, SkiMac Promenadesta sekä Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta.  Lumisiin metsiin pääsee myös mm. Tahko Safareiden ohjatuilla moottorikelkkasafareilla sekä e-FatBikella polkien. Safareita kannattaa tiedustella etukäteen, joskin viikonloppu alkaa melkoisen varattu jo ollakin.

Tahko Spa Kylpylä sekä keilahalli ja muut aktiviteetit, kuten mm. uusi sisäseikkailupuisto SuperCorner Tahko ovat avoinna päivittäin ja tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia tekemiseen. Lumen tämänhetkinen määrä mahdollistaa myös perinteisen patikoinnin, joten miksipäs ohjelmaan ei voisi ottaa myös vaikkapa vaellusta Huutavanholman kautta Tahkon huipulle. Retkeilyreitteihin voi tutustua tästä.

Myös Tahko Farmin eläinpihaan ja safareihin kannattaa käydä tutustumassa. Omatoimiselle Farmikierrokselle voi osallistua joka päivä ilman ennakkovarausta, katso aukioloajat Farmin verkkosivuilta.

 

Lue myös muut Tahkon uutiset >>