Sunsets Kuopio ja SupaFly Beach Party yhdistyvät

Kuopion Satamatorin ympäristössä jälleen 2.-4.8.2018 järjestettävä Sunsets Kuopio yhdistää voimansa toisen ilmaistapahtuman, SupaFly Beach Partyn kanssa. Sunsets Kuopio on tunnettu yhtenä Suomen suurimmista beach volley -tapahtumista, jossa  paitsi kansainvälinen beach -turnaus, myös oheistapahtumat ovat kasvaneet vuosi vuodelta suuremmiksi. SupaFly Beach Party puolestaan on yleensä järjestetty Väinölänniemen uimarannalla heinäkuun puolsessa välissä.

Tapahtumajärjestäjät, beach turnauksen pitkäaikainen tapahtumapäällikkö Tatu Säisä ja SupaFly Beach partyn lisäksi mm. Kuopio Rockia ja Tahko Juhannus -festivaaleja luotsaava Allu Koskinen haluavat yhteistyöllään luoda Kuopioon vetovoimaisen ilmaistapahtuman, jonka keskiössä ovat urheilu ja viihde. Tapahtumassa tullaan järjestämään ohjelmaa laidasta laitaan, päivemmällä kohdeyleisönä lapsiperheet ja illalla nuoret ja aikuiset.

Tapahtuman uusi aikakausi on houkutellut mukaan laajalti myös muita paikallisia nimiä, kuten ex-jääkiekkoilija Kimmo Timosen, ravintoloitsija Mika Hämäläisen, jalkapalloilija Heidi Kiiskisen, beach volley aktiivit Lasse Maijalan ja Teemu Soinisen sekä lentopalloliiton vpj Antero Asikainen. Tapahtuman tuottaa uusi yhtiö Target Events Oy, joka tulee lähitulevaisuudessa tuottamaan myös muita tapahtumia.

”Halusin lähteä Sunsets-tapahtumaan mukaan, sillä koen tärkeäksi sen että Kuopiossa järjestetään kesällä ainakin yksi suuri ilmaistapahtuma”, kommentoi tapahtumayrittäjä Allu Koskinen. ”Tulemme urheilun lisäksi ensi kesänä panostamaan myös viihdepuoleen, mikä tarkoittaa entistä laajempaa esiintyjäkaartia”, hän jatkaa.

Tapahtuman VIP alue on ollut jo vuosien ajan tapahtuman tärkein kasvun mahdollistaja ja sen vuoksi siihen tullaan panostamaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Myös hyväntekeväisyysottelua tullaan kasvattamaan entistä suuremmaksi.

”Viimekesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Sunsets -teema toimi loistavasti, vaikka kelit ei olleetkaan täydelliset. Lisäksi huomattiin, kuinka paljon tapahtuman vetovoimaa uudet lajit eli beach futis ja katusähly lisäsivät”. Tapahtumaa ei voitaisikaan toteuttaa ilman lukuisia yhteistyökumppaneita ja laajaa järjestäjäporukkaa”, kommentoi tapahtumapäällikkö Tatu Säisä

 

Lue lisää Sunsets Kuopion Facebook -sivuilta

Kaikki alueen uutiset >>