Savon Firmarock -bändikilpailu Vesileppiksessä

Ensimmäinen Savon Firmarock -bändikilpailu järjestetään Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppiksessä. Esikarsinta on juuri avattu ja se suoritetaan tuomaristolle 30.11.2017 lähetettävien äänitteiden perusteella. Kilpailu huipentuu Vesileppis Areenalla 27.1.2018 järjestettävään live-finaaliin, jossa karsinnasta jatkoon päässeet yhtyeet esiintyvät tuomariston lisäksi myös runsaslukuiselle yleisölle. Kilpailu on osallistujille maksuton.

Musiikkityyli on vapaa ja esityksiä arvioidaan muun muassa musiikillisten ja kokonaisilmaisullisten kriteerien perusteella. Tuomaristoon kuuluvat puheenjohtaja Tommi ”Tuple” Salmela ( Tarot, Raskasta Joulua ja Lazy Bonez ) sekä Vesileppiksen toimitusjohtaja Kimmo Rossi ja digimarkkinoinnin tuottaja Markus Laakso.

Savon Firmarockiin voivat osallistua kaikenikäiset henkilöt, joilla on voimassa oleva tai viimeisen kolmen kuukauden aikana päättynyt työsopimus edustamansa yrityksen kanssa. Yhtyeessä saa olla korkeintaan yksi ulkopuolinen jäsen ja alle kymmenen henkilön yritykset voivat hakea kahden yhtiön yhteistä bändilupaa.

Maineen ja kunnian lisäksi kilpailussa on jaossa myös huippupalkintoja, katso tarkemmat osallistumisohjeet ja lisätiedot Sport & Spa Hotel Vesileppiksen verkkosivuilta >>

 

 

Kuva: Markus Laakso